24 Haziran 2014 Salı

Evlilik hayatı ve ben...

Sanırım bekarlık günlerimi özlüyorum.Ne sanması be,mumla arıyorum mumla.Çok ama çok kötü hissediyorum kendimi bu aralar.İşe yaramaz,salak,sıradan,rutin,aptal,monoton.Hayatımın götten evreleri oldu elbette şu anki hislerimle eş ama hiç bu kadar sorumluluk ağıyla yüklü değildim.

Çük ama çok tatlı bir bebeğim var evet.Annelik mükemmel bir duygu hay hay.Peki ben ne yapacağım vücudumdaki değişiklikleri?Her hün aynaya bakıyorum abartısız.acaba memelerim göbeğime kadar inecek mi,acaba nerelerim çatlamış,amann bu kılıkla kaşlarını alsan ne olur...Utanmasam aynaya tükürüp ucuz fahişelere dönmüşsün,seninle arkadaş olamam gibi şizofrenik bir tavır takınacağım.Çünkü yüzüne tükürecek kimsem kalmadı :(

Evlenince insanın her şeyi kökten değişiyormuş be.kimse bana evliliği böyle anlatmamıştı.Mesela arkadaşlarım...
Artık onlar yoklar çünkü ben evlendim ve bekar arkadaşlarımın hepsi benden uzaklaştı.Uzaklaşmayanlardan da ben uzaklaştım,bekarken bir hayatım yokmuşcasına bir silgiyle tüm tahtamı temizledim.Eskiden telefonum en kötü saatte bir çalardı.kimi alışverişe davet ederdi,kimi sergi gezelim derdi hiç olmadı bir barda bir şeyler içmeye davet edilirdim. Şimdi mi?

Telefonumu en fazla 3 kişi arayabilir. Annem,beyoğlu aygırı ve Zahide(Okuldaki ev arkadaşım o da evli ve çocuklu :) Hal böyle olunca o telefona bakasım bile gelmiyor ya.Hiç bir atraksyon yok ki telefonun ucunda.Dedikodu yok,yeni bir gelişme yok,davet yok,heyecan yok.
yok yok yok...

Facebook kavga edilmesin diye ya da geçmişten birileri karşımıza çıkmasın diye kapatıldı.Twiter desen var ama yok gibi bir şey...Telefon hattını değiştireli çok oldu.Ya geçmişi kökten kazıyorsun bir erkek uğruna.bunu benim gibi biri yaptıysa (deli) her insan yapar.

sosyalleşemiyor musun ki dert yanıyorsun Plaza Kaşarı ? İstediğim gibi sosyalleşerim elbet sorun yokta.O telefon çaldıında kocam gözümün içine bakıp kim arıyor demeyecek mi? Ne zaman nerede tanıştın,kim tanıştırdı bla bla bla...Hesap veriyorum anlayacağın :( Üstelik hayatımda anama babama bile hesap vermedim lan ben.

Annem hep derdi.Koca eline düşte gör kızım diye. Götümle gülerdim,kocayı hizaya getiririm heyt diye. Şimdi hizada bir ben varım.Çünkü bir bebek yaptım ve babasız büyümesini istemem.Çünkü evliliklerin hepsi böyleymiş.Çünkü ben kadınım.Çünkü ben....
Bırak ya ağlıyorum.


9 yorum:

  1. bundan değişik evliliği olan birisi var mı ki? eşekten düşenin halinde eşekten düşen anlarmış, seni çok iyi anlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( eşekten düşsem iyiydi Toprakcım.Acısı geçerdi düşmenin...Bu geçmeyecek bir sancı görünüyor.Eşşekliğe transfer olmuş olmayalım ? :'(
      ''Benim babam çok zengin.Alıcak bu sıpayı bana...
      vurcam kırbacı vurcam kırbacı asdfg''
      0 şişgo çocuğun ellerindeyiz sanki :))

      Sil
  2. ya ben ilişkide bile bunu yapaman, şunu edemen diye tribe giriyorum. bakın evlenince iş buna dönecekse daha evlenmemişken döneyim bu yoldan! yapamam ayol ben :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mirage (: Bende senin gibiydimm :'(

      Sil
    2. manitayı terk edeyim madem ben

      Sil
    3. ay yok be! manyak mısın Mirageee. Belki hayatında görüp görebileceğin en iyi süreci yaşatacak.aman ha ;)

      Sil
  3. Zoruna giden yada seni bunaltan şeyleri eşinle oturup konuşsan, bunlar beni mutsuz ediyor desen. Sen nasıl değiştiysen o da biraz değişir belki. Olmaz mı ki acaba ?
    Ayrıca şu kilolarını falan kafana takma. Hepsi senin elinde azıcık yediklerine dikkat ettin mi biraz da yürüyüş yine eski haline dönmeye başlarsın. hem en sonki yazında 70 kilo olduğunu söylemiştin. Fazla değil bence. Üzme kendini.
    Bence doğumdan da kaynaklanan hafif bir bunalım geçiriyor olabilirsin. Ama atlatırsın bence enerjinden hissettim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada benim de fecebookum yok aynı sebepten dolayı. Ama ben kendi isteğimle kapattım. Çünkü gerçekten benim için tehdit oluşturan psikolojimi bozan gerizekalının biri vardı. Hattımı da değiştirdim. Kendi isteğimle yaptığım için zoruma gitmedi :)
    Ama erkek arkadaşım buna sebep olsa sanırım inadım tutardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zoruma giden şeyleri eşime anlatsam ''ben sana bir şey demedim ki''diyecek.Çünkü geçmişi temizlemek ya da faceyi kapamak benim isteğimdi.(huzur için;)
      Doğum bunalımım yok tatlım ama evet bir çeşit bunalımım var.Sanırım evlilik sendromu.Aşırı sosyal biriyken bir anda bebek,eve bağımlılık filan...zor işler yaa üf :(

      Sil