1 Aralık 2014 Pazartesi

Beni siken düşünceler...

Selam fındık ezmesi sanıpta tereyağı kıvamında kıllar soktuğum okuyucu
Özlesen de bendesin özlemesen de .....

Bendeki psikoloji şu sıralar azıcık göt.Aklımda geçmişimi yazacağım bir blog fikri fingirderken,hani yazarsam geçmişimdekileri hatırlar kendimi azıcık affederim diye diğer yanım bızzık bızzık ediyor ,arada kaldım.

Kocamla aramda geçenleri sana hiç yazmıyorum değil mi?Evet....Bok gibi...Birbirimize küsüp duruyoruz.Adamı çileden çıkartan bir karıyım ben ve ne yazık ki bundan artık utanmıyorum.O beni psikopat bulurken ben onun akıl hastanesine yatması taraftarıyım.Gel gör ki sonrasında akıl hastanesindeki hemşireleri siker korkusu ve doktorları fıttırtır endişesiyle bu fikri içime sokmaktayım.

Arada bir ayrılsam mı lan sikerim böyle evlilik mi olur diyip sonra lan erkeklerin topuna sokim hepsi aynı bokun püsküllüsü diyip girip koynuna sevişiyorum.Anlayacağın ben de pek sağlıklı ruh hali içermiyorum.Lütfen çocukların ulaşamayacağı yere koyun beynimi.

Ayrılma fikri depreştiğinde arkadaşlarımın kocalarını dinliyorum.Bunların hepsi ayrı manyak ayol ,en iyisi ben benim deliyle idare edeyim diyip kuyruk kıstırıp ,ağzımın salyaları döşüme şaşkınlıkla akarken kendi derdimi unutup,arkadaşımı kocasından ayırmaya çalışıyorum.Senden naber dediğinde derdimi anlatamıyorum.Çünkü benimkisi onlarınkinin yanında bildiğin maden.Yani onlarınkisi çikolata şeklinde altın benimkisi gerçek,o derece.

Yazık la bize...

Biz ki üniversiteyi okuyup dünyayı sikeceğimizi düşünen ideolejilerin sahibi.Biz ki felsefik akım mı yaratsak yoksa bedevi mi yaşasak yok anacım en iyisi bohem takılıp kamyonet arkalarında yaşamayı hayal eden gençlik....

Hepimiz evli ve kucaklarda en az bir bebe.Tahmin ettiğince hepimiz ayrı sikik ve ne yazık ki ayrı silik olarak toplum içine karışmışız.En büyük atraksiyon birbirimizle taşak geçmek düşünsene!
-eheyyytt sen üniversitede sinema topluluğu başkanıydın !Naper basqan!
-Bana diyene bak Plaza ,68 kilo olmuş,10 gezegeni götünde çıkarmışsın sen sus yahu.Nerede o üniversitenin en sağlam kızı.

ps:Sanırım ben artık eski kaşarım okuyucu,karar verdim.68 kilo kaşar mı olur amk
ps 2: Bir zamanlar üniversitenin en güzel kızı olduğumu şimdi öğrenmeseydim,üniversitenin anasını bellerdim lan!Gidip sümüklü oğlanlarla çıktım.
PS^3 =>Mim hazırlıyorum,en merak ettiklerimden!

21 yorum:

  1. Çocuklu evlilikle çocuksuz evlilik arasında dünya kadar fark olduğu için kendi gel gitlerimi buraya kusup sana yeni bir bakış açısı vermeyecek olan düşüncelerimle kafanı şişirmek istemiyorum. Ama eminim ki sevmesek böyle gel git yaşamazdık. Kimsenin yaşadığı da umrumuzda olmazdı. Kılıf bulup "iyi ya yine benim canım o" demelerimiz bence hep sevgiden.
    Derin sevmişiz. Hayallerden, sıfatlardan, özgürlükten bile vazgeçecek kadar.

    Aman çok da önemli bilmem ne konumunda bilmem ne titrine sahip olmak. İdil var be yemişim sosyal statüleri. Seçimlerine ah etme boşa, zaman kaybından başka bir şey değil deliliğini sevdiğim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deliliğimi sevdiğin...Öfff desem en iyi sen mi anlarsın ya ? Fena sıkıldım.Bildiğin gibi değil.

      Sil
    2. Plazam bu durumlarda senin dilinden konuşan bir arkadaşa boşta olsa iç dökmek çok faydalı. Anlat rahatlarsın kafalı biri olmamama rağmen böyle düşünüyorum. Ama burada " aynı dilden konuşan" kısmı çok önemli tabi.
      Her zaman yanındayım bilesin. İstediğin zaman sayfalar dolusu yazabilirsin.

      Sil
    3. oyyyyyyyyyyyyyy <3 bebeğimmmm !!!

      Sil
  2. Ahoyy evlilik korkum depresti yine ama doğru noktaya deginmissin. Ben en iyisi gezgin olayim başka da bi b*k olamam zaten :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni de yanına alır mısın bayan ÇElebi ?!

      Sil
  3. Senin sinirlerin mi bozuldu bakim..
    gel şöyle Yamacıma bi sakinleş..

    Koca, evlilik falan soguyorum bak ayrıca o kilo giderse nesen yerine gelecekse söyliyim kalıcı diil o durumlar.. istedikten sonra her bi bok olur cidden baaaakkk ;)

    Ps: itinayla psikoloji düzeltilir opuLur sevilir hatta bi rivayete göre eglenceliymisim bak demedi deme..
    ps2: mim mi hem de senden bak bak bak bekleyelim bakalim:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğlencelisin.Demem zaten,sokuğunum yamacına :)
      Öpüklerim :*
      ps 2:Seni mimleyeceğim gülom!

      Sil
  4. 68 kg boksör var lan asdfasda
    şaka yaptım, kızma.
    sahip çık kocişine.
    idil'i de öp benim üçün.
    dikkat et, o da yarın bir gün sümüklülerle çıkmasın,
    ne de olsa o da okulun en güzel kızı olacak belli ki.
    (bkz. anasına bak kızını al)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen çok güzel kızım benimmmmm <3
      İnşallah sümüklülerle gemez Buddha ,yalnıs çok fazla sağlam herif kalmıore....Devir kötüye gidiore asd :)))

      Sil
  5. Çocuk ufak ve sinirler yıpranıyor, kocada anlayışsızsa kavga kaçınılmaz.
    bebiş buyusun gecer hepsi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bakalım kara kuğucanım bakalım cicikim :))

      Sil
  6. Alemsin. Kocan da senin gibiyse ayrilmayin bence, sonra ikinizin de cani sıkılır. Bosanmakta da bir nane yok, ben yaptim onu, avukatlar karli cikiyor bu isten bir tek. Ama iyi ki yapmisim, benimkiyle kavga bile edilmiyordu. Cok sacma cevaplar veriyordu, laf soktugumda hic anlamiyordu. Zekice yaptigin kinayeleri anlayip sinirlenen bir kocan varsa, bak sonra kaybedince ararsin:)) Ben simdi zeki biriyle nisanliyim, arizalarima sinirlense bile entelektuel laf sokuslarima uygun seviyede cevaplar sokusturuyor, cildirsam da zekasini takdir ediyorum (ki zaten biz kadinlar her zaman cildirmaya programliyiz zaten). Bak siz beraber sosyalist hayaller kurmussunuz zamaninda, demek ki beyni olan bir adam, kaybedersen kolay bulamazsin soyleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayça !Ayrılırsam bir daha evlenmem sankim ben.Sende iyi göt varmış bacım asdf :)
      Bir de nişan yapmış yaaaa,tövpe pisnillah :))

      Sil
  7. Seni çok tatlı ve açıksözlü buldum bu konu hakkında ne düşünüyorsun :))

    YanıtlaSil
  8. <3 teşekkür edip tatlılığımdan sana da sunuyorum . Öpüklerim hıh ;)

    YanıtlaSil
  9. Ay evlilikten gözüm korktu yeminlen ne yaptın bana? Ne yaptın -.- Ama çok şekersiniz anlaşmazlıkları sıktır et kavgasız da çok mıç mıç olurdu bence :) en güzeli böylesi sürekli çok iyi anlaştığını düşünsene ne kadar yavan oluedu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de :) İlle birbirimizin ağzına etces asd :)

      Sil
    2. Hahah :)

      Sil
  10. "Lütfen çocukların ulaşamayacağı yere koyun beynimi."
    oha çok etkilendim :d

    YanıtlaSil
  11. Ayrılma anacım bu devirde koca zor bulmak zor :D Hem bana uyumlu bir çiftmişsiniz gibi geldi

    YanıtlaSil