13 Ağustos 2014 Çarşamba

39 comments

Bir kızla öpüşmek...(ilk ve son lezbiyen ilişkim)

Selam ipimle kuyuya inipte ıslanmadan çıkarmaya çalıştığım okuyucu
Özlemedin bilirim

Sana çok ama çok farklı bir deneyimimi paylaşacağım.Bir lezbiyen deneyimi.Yani oluyor muyum bir baktım işte.Ama o kadar kısa değil .Tam anlatmalık ;)Bilirsin ben içinde parası olmayan akbil zekalıyım.Bu deneyimi hatırlatan blogger arkadaşlarıma teşekkür edeceğim ama isim veremem.Neden?
Çünkü çok blog gezdim,okudum(ortalama 3 saattir) ve ben çok zekiyim,bilirsin.
Zekam darvin teorisindeki maymundan insana dönüşümünün ortalarında bir yerde.Yarı maymun yarı insan olmayada şükrederek ((lafı gene bağdattan getirdim)) deneyimime geçelim.

Üniversite 2 de filan benim çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımın arkadaşı ile tanıştım.Adı Havva.Havva kısacık saçlı(çok değişik modeller yapabiliyordu)),kaşında ve dudak kenarında muhteşem küpeleri olan (sakın bana piercing deme ,ben gavur muyum ondan diyim) ,muhteşem renkli giyinen bir hatun.Okuduğu bölümü hatırlayamıyorum valla ama iki yıllık bir bölüm bitirdiğine eminim.Neyse...

Havva bana çok farklı sarılıyordu filan.Ben oldum olası insanlara cik cik biriyim zaten.kimin kucağına oturduğum nereden kalktığım belli olmaz.Hani cidden insanları içime sokasım gelir.Severim ya,neyse.
Havva bana büyük sarılınca ben ona daha büyük sarıldım.O sıktıkca ben de sıktım filan.Mmmh bir dönem böyle sıkıştık kucaklamalarla.

Kızlar tuvaletinde göğüslerimi avuçlayıp ''çok seksi duruyorlardı,dayanamadım''dediğinde gayet kızsal bir şey sanarak ''o zaman bir daha mıncıkla''dedim.O da bunu yaptı asd.
Onunla çok ama çok iyi anlaşıyorduk.Hemen her şey yapabilen bir kızdı o.Harbi kızdı.Dürüst,sevimli,filmlerden anlayan ne bileyim işte...Arkasına süper süper şeyler yazılır.

Bir gün okuldan çıkıp kafam önümde hızla ev yolunu tutarken küt diye Havvayla çarpıştım.Bana doğru geleceğini biliyordum ama eve bekliyordum.Hatta onun için koştur koştur gidiyordum.''Gel gidelim''diyerek elinden tuttum ve eve gittik.

İçeriye girer girmez ev arkadaşımın sevgilisiyle sesleri geldi.Gülümseyip sessiz ol işareti yaparken şşşşt diye ''parmağımı tuttu ve beni öpmeye başladı.
Neye uğradığımı şaşırdım.Hani onu lezbiyen olma ihtimali zerre kadar aklımdan geçmemişti.Hadi benim aklımdan geçmedi,o neden bunca zaman söylemedi?
Hoo ho hooooww diyerek dur ,yavaşla diye işaret yapıp odama götürdüm Havvayı.Kikirdeyerek ''lezbiyensen neden söylemiyorsun mal mısın kızım''dedim.
''Asıl sen mal mıısn memelerini sıktım şehvetle be''dedi.
Sanki benim cicikleri erkeklerden başka ellemeye çalışan kızlar oldu.O kadar güzelim ki hı hıııı.O kadar yani asdf.Yok bee bir Havva,o da kör zamanına gelmiştir yani.Neyse.

''Lezbiyenler demi meme sıkıyor''
''Vay mq fena cahilsin sen''
''Ben lezbiyen olabilir miyim''
''Öp bakim beni''
Cidden Havvayla dakikalarca öpüştüm!!!
Bir ihtimal var mı diye baktık.Yok yani olsaydı hiiiiiiç kaçacak gibi değil Havva!Değerlendireyim ya içimde lezbiyenin parçacığı varsa dedim.
Çıkmadı bir şey.
Gözümü açtım,baktım havvayla öpüşüyorum.Amannn dedim Ruslar komşularını bile dudaktan öpüyor ne var ki.
Öyle bir histi işte lezbiyen olmadan lezbiyenle öpüşmek.
Havva ise ''Bir daha hetero ile öpüşmem be.Öf!Gider duvar yalarım daha iyi''dedi.
Havvayla hala görüşüyorum,o benim Havva görünümlü Haydarım asdf :))
Çıktığı kızları görsen,dibin düşer valla.
Zaten tanıdığım tek lezbiyen o (:

Ha tabi bir de çok ama çok sevdiğim Tarkan bir de Ktog var aşklarım.Tarkana küsüm şu sıralar ben.Öküz beni doğumdan sonra arayıp sormadı.Ktog ise yoğun moğun ama onunla da derinden bir aşk yaşamıyo değiliz.Gay olmasa ya da bir y....m olsa kesin bana verirdi asdf .

Ya ben bu yazıyı neden yazdım biliyor musun?

İçimden geldi,bir sebep mi olması lazım ,pardon!
burası benim alanım.
Öpüklerim.

23 comments

Yangın Alarmı

Selam kapağı açık gazozdan açığa çıkan baloncuk saydığım okuyucum
Var mı beni özlemek

Dün gece üçe kadar uyku tutmadı buralarda.Sebebim alt komşumuz kekomançinin karısını önce duvara sonra tavana fırlatmasıydı.Ben de kulağı diktim kadın ha öldü ha ölecek diye uyumadan bekledim.Yok yani ölseydi uyuyacaktım çünkü ses kesilecekti ama kadın dirayetli çıktı velhasıl.
Bayrampaşanın havasından mı suyundan mı ne ,burada dayak yiyenlerin bağışıklığı buna karşı bir hayli yüksek bilirsin.

Saat dört sularında tam daldım rüyanın köküne.Bir bağırtı koptu bahçeden.''Senin o koynundaki adamı sikeyim,orospu.Aç kapıyı''diye.Böyle şeylere pek meraklı hale geldim ev kadını ruhumla,attım kendimi balkona.Benim alt komşu karısını öldürmeyi beceremedi,belki bağırtgan adam becerir kadını ölürmeyi diye.Hayatımın ekşinı oldu bu semt zaten.

Derken bağıra bağıra bir el silah sesi duyuldu.Aha dedim vallahi öldürdü.Benim kocamda bana bir bağırış bağırdı o dakika,az daha kendimi balkon demirlerinden yanlışlıkla atacaktım sesinden korkumdan.Zaten birileri ölsün diye bekliyorum,hıyar gibi ölen ben olacağım bir şey değil.

''Maganda kurşununa gideceksin hatun,gir içeri''diye çemkiren herifime ''ay uyan uyan neler oluyor neler''dedim.Ağzını tutup kadın şeklinde ''ne oluyor kız''dedi sesini incelterek.ardından bir nutuk dinledim''sana hiç yakışıyor mu bu tutumlar?Saçının kırmızısını gören entel sanacak içine giren dantelliğinle hayal kırıklığına uğrar filan.''

Yahu sanki Nişantaşında oturuyoruz da tek derdimiz balkona çamaşır asma yasağı şikayetleri.Yahu dışarda Filistinden beter katliam var adamım bana dantel diyor.Ben alışkın değilim böyle şeylere,ne yapayım ki?
sikerim dantelini de örgünü de diyerek küstüm ve döndüm kıçımı herifime.

Sabah İdilin çığlığıyla uyandım.Allahım her yer duman,bizim evde yangın çıkmış bildiğin.Çocuğu kaptığım gibi anahtarı da almadan çıktım apartmandan dışarı.Herkesin zilini tek tek basıp yangın var ,aşağı inin dedim don paça halimle.

Evet okuyucu gene bir hayal kırıklığı yaşayacaksın!

Kekomançilerin (alt komşum)zilini basıp yangın var alarmını verdiğimde adam kahkaha atıp ''yok bacım biz semaver yaktıydık,siz evde miydiniz''demesin mi!
Anahtarım yok.
Kocam yok.
Yangın var sanıp götümde minnacık şortla dışardayım üstelik altımda südyen de yok.
Ev sahibi halime acıyıp kocan gelene kadar bize gel istersen dedi.Kabul etmeyipte ne yapacaktım?
Gidip onlarda kahvaltı ettim ki kocam geldi.Beni gördüğünde gözleri büyüdü adamın.Südyensiz,boxter şortla ev sahibindeyim.huhuuuu!!!Hem de kahvaltı yapıyorum <3

Eve geldiğimizde durumu anlattığımda anladı allahtan.Gene de bana ''çok paniksin.Deprem de olsa önce südyen tak''dedi.
Vayyy be,anlayışa gel!
Cenazemi çıkartırlarken mememi mi mincikliyecekler yahu?
Neyse...

Evimi şu anda bok götürüyor.Her yer is kokuyor.Koltuğumun hardal rengi biraz küllü hardal rengine dönmüş .sikerim.Ben ne yapıyorum?Senle dertleşiyorum.
Neden?
İnan bilmiyorum.
Amaaaaaaaaaan nasılsa ev kadını olduk iyiden iyiye .Verin ağzıma sakızımı.Yaparım leenn,zaman çooookk bende.
Öpüklerim .