12 Eylül 2014 Cuma

25 comments

Kendimce Yaz'a Veda

Selam  iğnesinin pasına tetenoz  ilacı sürdüğüm okuyucu
Özlemişsindir beni

Bugünlerim öylesine yoğun ve acımasız geçiyor ki.Ne kimseyi okuyabiliyorum ne kimseden okunmayı bekleyecek kadar onurluyum inan. Çünkü ben ruhsal bir detokstayım diye bir yalan sıksam yermisin? Yemezsin.Ben yalan söyleyemem ya,detoks metoks değil.Bok gibi bir ruh hali içerisindeyim anla beni yaa.

Yılların yılı Plazalarda sürtmüş kaşarınız şu dört duvarda kendine olan saygısına osbir çekmekte.Ben hangi ara kendime acımasızca bunu yaptım yahu?Hangi ara kendimi türk kadını sendromuna sokupta bıyıkları,kaşları bıraktım.Hangi ara götümün 10.gezegeni oluşturacak kadar büyüdüğünü görmezden gelip aynalara küstüm.Hangi ara belimdeki yağ kütlesini ekvatorum saydım.Ne ara?!

Ben kendime nasıl bu kadar kıymış olabilirim. Düşündüm de tam 2 haftadır dışarıya çıkmıyorum.Alışveriş merkezine gittim gerçi,ruhsal bunalımım geçecekmişcesine 2milyarlık alışveriş yaptım.Gereksiz olan her türlü ıvır zıvırı alıp eve döndüğümde tuvalete kapanıp ağladım.

Canım kocam ,hepsi de çok güzel ama ağlama dedi.Sustum.

artık bu evden bir şeyler yazmayacağım diye kendime söz vermiştim ama dayanamıyorum.Balkonumda akrep gördüm okuyucu.Ya inanmazsın belki ama inandığım tüm değerler üstüne yemin ederim ki gerçek bu. Ne işi var 4.katta akrebin.Ne işi?! Şansımı hagi ara bahtsız bedevilere siktirdim ben !

Taşınıp gitmek istiyorum şu amına qoduğumun çapsız yerinden.Yeter artık bu kadar medeniyetsizlik diyorum ama.Medeni olan yerlerin ev kiralarını gördün mü.Allah şu ev sahiplerine azıcık vicdan nasip etsin ya da bu duruma bir çözüm bulunsun yahu. Kiralık ev fiyatları bodrum katta bile 850den başlıyor.Lan oğlum bu kira bedeli bir kişinin asgari ücreti lan! Bu fiyata bulduğun evde giriş katı.Kendin hesap et okuyucu.İnsanlar bu kadar zengin mi?Ya da açlık sınırına ne kadar az kaldı bu memlekette yahu?

Bu millet ne yiyo,ne içiyo,nasıl yaşıyo anlamış değilim.Annem sen havaisin diyo.Belkide öyleyim ,hadi ben öyleyim o zaman neden sagari ücret 850 Tl!?

Neyse işte 1500 tlyi gözden çıkardık okuyucu.Fulya gibi bir yere taşınacağız.şişli -fulya,hani şu medeni olan.Kocamın maaşının yarısını ev kirasına ödeyeceğiz.Ne yapalım? Bende çalışacağım işte.Belki o zaman azıcık daha rahat şartlar sağlanabilir.Yoksa çok zor durum. Yani Allaha şükür bedbah değiliz ama ne bilim işte yaa.

Öylesine bir yazı işte bu okuduğun.Bu aralar beynimde neden bir şey yapmıyorsun pis kaşar diye söylenen iç sesime karşılık rahatlama olanağı buldum.Bu arada İdil 6.ayına basıyor.ellerinizden öpükler ve diş çıkarıyor.Sanki bana çıkaracak o dişi.O nasıl bir afra tafradır bacı yaa.Neyse bu defalık sıkıcı,boktan,püsürükten bir yazı oldu.

İçimden öyle geldi.
Öpüklerim.

Not:Bana şans dile okuyucum Fulyadan cici bir ev bulalım <3 Bir de ben senin kalbine güveniom ,dua etsen ya bana <3