30 Mart 2015 Pazartesi

Selam olumlerden olumsuzlugu sectigim okuyucum.              Özlem. Var mı diye sormayacagimm. Bu defalıgına. Çünkü özlenecek kadar uzun zaman göremedin beni .  bilirsin beni ben goy goy plaza kasarı. Amannn beeeee koy gitsin karısı . bekledim iyi seyleri . Olmadı bu defa olduramadım ve çaresizligi yazmaya geldim.

Aldatıldım okuyucu . Bu ilk aldatılısım degil ama ilk kez evliyken aldatıldım. Beyoğlu aygırı bir kızgınlıgında söyledi . '' Iyiki siktim o karıyı'' diye.iyi bok yedin pezevenk! Götün kıl dönme iltahabi neden cıktı karşıma sanki okuyucu ? Neden insanlar aci vermeye odakla yasiyorlar . olayin baslangicini anlatayim istersen . dur dur çatlama 😒

Benim adam telefonu tuvalete bile götürmeye başladı. Eh bilirsin böyle şeyler pek hayra alamet karşılanmaz. Saf ben orada bile internete girdigini düşünüyordum. Neyse ... Bir arkadaş gece kocamı aradı ve ulaşamadı. Bir baktım. Telefon uçak modunda ve üstte bilinmeyen bir numara. Ver bakim o numarayi dedigimde telefonu elimden bir çekti. O an dank etti bende.

Gene aldatıldım dedim içimden , beynimden aşağı inen sular ilk değildi. Sikerim boyle aşkın ızdırabını. Evren senin gotunu hangi essek sikti de bana bunlarla geldin ? Ben herseyi biliyorum diye attığım fakeyi yedi ve birinden bir şey mi duydun dediğinde ben kalakaldım. İçimde bir yerler hayır diyordu. O ihtimalde kalktı ve kızgınlığında dillendirdi de şimdi.

Acımasızca saldirdim ona ertesi gün ilk fırsatta. Beni geçimsiz bir kadin gösterip kavgalar çıkarmasından, kendini haklı bulmasından, ona dair ne varsa her seyi parçalamış olmasından yıldım okuyucum. Oda boş durmadı tabi. Oda bana ayni şiddetle saldırdı.

Şu anda her yanı mor bir plaza kasarı olarak yazdigim bu yazıdan utanıyorum. Onu artık hiç sevmiyorum. Bosanmak istiyorum. Bunu söylediğimde bana 30 milyar borç çıkardı. Neyin borcu. Bu dediğimde evli kaldığımız sure boyunca ev kirası,elektirik,su her turlu gider .... özel üniversiteye gidecekmiş brnden aldığı parayla . gelmis 32 yasina idiot. Şimdi akıl basıyor. Daha önceden kurdugu şirketin ssigortasın ödememiş onun primini bilr benden istiyor.

Nafaka bilmem ne istemiyorum okuyucu zaten vermeyecegini de soyluyor ama insanda biraz haysiyet olur ya.....

Ben nasıl bir adamin koynuna girmiştim. Kendimden utanıyorum. Yazıklar olsun bana. İlk firsatta bosanacagim. İlk anımda....

Boyle iste....ben yazmıyorum çünkü aldatiliyorum, dayak yiyorum ve kurtulamıyorum.  Böyle iste...

Ben yanılmışım gene okuyucu... En kisa zamanda bekar vir anne olmak dilegiyle ...

28 yorum:

  1. Hatun adını görünce mutlu oldum.
    Okumaya başladığım andan beri ettiğim küfrün haddi hesabı yok.
    Annen nerde ?
    Git ona ?
    Olmadı mı, gidemem mi diyorsun. Ozaman Çık gel tüm samimiyetimle söylüyorum gel.
    Siktir etmişsin zaten şerefsizi.
    Çözüme ulaşır en azından.
    Ayrıca o borcu alsın götüne rulo yapıp soksun pezevenk !?!1
    Lan her bi..
    Neyse.
    Utanma sen :$
    Utanacak olan sen değilsin.
    Sakın utanma. :/

    YanıtlaSil
  2. O evlilik olayini yanlis anlamis lan birc cikarmak nedir? Bur bok alamaz salak. Diceksin onca seyin arasinda buna mi takildin yok. Onlari sona sakladim. Lan aldatmak nedir ya. Olmuyirsa ayril ne diye sana bu saygisizligi yapiyor. Saygi dedim dimi ama dur o okuz bir kadina vurabiliyordu dimi. Kadina insana saygisi yok hayvanin. Cok agresif bir yorum ama tutamadim kendimi. İdil ve kendin icin bence en dogrusu bu. İsin icinde siddet varsa o evlilikten hayir gelmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaman yalnızca birazcık zaman diye bir şarkı var ya Zamska .O bana gelsin ;)))

      Sil
  3. Ozledim merak ettim. Boyle bir yazi okumak istemezdim senden ne de bir baskasindan. Sana bu yaziyi yazdiran adam umarim hayatinin sonuna kadar aldatilir. Ozel okula vercegi paralari umarim yanlis hesaba yatirir hesap sahibide geri vermez. Siddete karsiyim ama bilincaltina trans olaylarina hipniza inanirim. Ruyalarinda gercek gibi can acitan dayaklar yrsin. Kocani tek bir sekilde tanimlayabilirim "it"
    Ne zannediyir ya o kendini ya.
    Beddua sozlugumu yeniledikten sonra devam ederim bende İdil in babasi iste rahat rahat edemuyorum ina kiyamiyorum

    YanıtlaSil
  4. " Bir defa aldatan kişiyi affedersen
    Seni yine kullanır ; çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir. " demiş yazar yazık etmişsin kendine bu dostların hep yanında sakın unutma..

    YanıtlaSil
  5. aklıma gelmedi desem yalan olur.
    bu kadar sesin soluğun çıkmayınca 'ulan hayra alamettir inşallah' dedim ama..
    herif tam bir hanzo çıktı,
    aldatma, dayak ve para hesabı?
    nasıl bir combo lan bu?
    bunu çekmeye devam etmek gibi bir opsiyon olmaz, olamaz, olmamalı da..
    bir an önce gerekeni yap PK,
    bir an önce.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette yapacağım.Hem kendime yakışanı hem ona yaraşanı ;)

      Sil
  6. çok üzüldüm:( şiddet olması da en acımasızca ve zalimce olanı.. aldat üzerine birde dayak at bu klasik ayı modeli oluyor işte, hiççç üzülme.. kaybeden o! sen dünyalar güzeli kızınla yeni bir sayfa aç kendine..işe gir, kendine güven, gerisi gelir zaten.. bir kadın her daim kendi ayakları üzerinde duracak arkadaş..
    sen zeki bir kızsın.. ben inanıyorum herşey çok daha güzel olacak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanmakla başlar umutlar...Bakalım Sebuşcum.Görcez...

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Hem suçlu hem güçlü. Kendi haksızlığını ve zayıflığını kapatmak yaptığı resmen adice! Hayır para istemek ne demek ya? Aldatmışsın sen o kadını hangi hakla hukukla o parayı istiyorsun? Hadi adi pisliğin teki olmaya karar verdi seni aldattı kızının yüzüne o ara nasıl bakabildi o lanet adam? Adam bile değil el kaldırmış sana! Yazının neresine el atayım desem boklu değnek umuyorum hemen boşanabilir kurtulursun o haysiyetsizden. Yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil lanet herif!

    YanıtlaSil
  9. Canım benim kıyamam sana... Ben de naaptın diye merak ediyordum:( Çok canım sıkıldı... Hiç üzülme ve boşan. Hem aldatıyor, hem de utanmadan sana el kaldırıyor. Hiç kimse bunu haketmez. En kısa zamanda ayrıl o evden. Ailene sığın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile geçici bir çözüm bebeğim.Benim kalıcılara ihtiyacım var!

      Sil
  10. Yazdiklarina cok üzüldüm Umarim tez zamanda iyi bir avukat bulur, tez vakitte bosanirsin. Hic hak etmiyorsun cünkü bu iskenceyi.

    YanıtlaSil
  11. Yüzsüzlüğün bu kadarı.. Hıyara bak ya bi de para istiyo ona erkek demek bile hemcinslerine hakaret. Hem aldatma var ortada senin istemen gerek iste bence. Ne guzel iş ya evlen aldat para iste yeni bi sektör kurmuş anlaşılan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iğrenç bir şekil bu yaa .Yazdıklarımı okuyorum da yaşadıklarım daha fazla.Kendime hayret ediyorum....

      Sil
  12. para talebinde bulunması gereken kişi sensin. dilerim en kısa zamanda kurtulursun..

    YanıtlaSil
  13. Önce senin özgüvenini kırıyor, çocuk yapıp ev hanimligina mahkum ediyor. Yetmezmiş gibi maddi sıkıntılarina ortak ediyor. Yaşamadigin bir hayatı yaşatıyor. Üstüne bir de aldatiyor mu? Afedersin de Ayranı yok içmeye atla gider sicmaya derler buna. Seni de geçiyorum hadi. Idil daha çok küçük. Nasıl yakıştırmıs kendine. Biz ne desek senin canini acitacak, zaten uzatmaları oynuyordun. Bosver demekten başka bi şey gelmiyor elden. Eski plazaya dönüş vakti çoktan geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikler kapılar arkasında...dönüyorum bile hatta döndüm bile....

      Sil
  14. Ya daha kotuleri var (bkz. sanatsal porno fotografciligi hobisi icin "sirket seyahati" ayagina 5 gunlugune Amerika'ya gidip gelmek, ucak bileti rezervasyonunu karisina yaptirmak, ve sonra o resimleri ortak arkadaslara gostermek) parantez icindeki halt eski kocama ait (icinde 1 gram abartma yok!). Yani vallahi, daha kotuleri var! :) Ha bu gulucuk isaretini nasil koyuyorsun? dersen: 3 yil olmus bosanali, gitmis bitmis, bosanmak hayatimda kendime yaptigim en buyuk iyilikti diyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Eh be yavrum ya... Adam sanki görücü usulü seninle zorla evlendirildi de şimdi manevi tazminat istiyor işe bak.. Bütün sinirlerim alt üst oldu. En kısa sürede bir daha görmemek üzere ayrılırsın umarım.

    YanıtlaSil