21 Nisan 2015 Salı

26 comments

Hayattan nefret ediyorum

Selam okuyucu

Çok ama çok yalnızım.Fikirlerimde,düşlerimde,tarzımda,hayatımda...Öyle bir domaltmış sikiyor ki hayat beni. Öldür diyorum yoooooook sürünmelisin kızım sen modunda yaklaşıyor.

İşten çıktım ayrı depresyon.Koca cırcırı ayrı depresyon.Annemden yediğim kazık ayrı depresyon.İdilin yükü zaten apayrı depresyon. Alıp başımı gidemiyorum ya,kaçamıyorum.Sıkıştım!!!!

İyi ki büyütmüyor gerçi İdili annem.Düz mantıkla yolun yarısına bile gelinmiyor okuyucu. İdil konuşmuyor.Çocuk 1 yaşında ve hala konuşmuyor. Deli gibi arşivleri araştırdığımda bil bakalım ne buldummmmm. Tv izleyen çocuk otizme kadar uzarmış.Konuşmaz-mış.Peki annem çocuğa nasıl bakıyordu.Sabah kalk 9.30 alın yazısı mı kader vurgusu mu ne bir dizi.Ondan sonra müge anlı denilen kadının dedektifcilikleri.Sonra başka bir program sonra başka sonra Esra Erol sonra karagül.Arada reklamlar....

Hooooop İdil neden konuşmuyor!Neden acaba!!!!!
Ben iyi bir anne değilim okuyucu.Ben siktiriboktan embesilin tekiyim.Hayat bana böyle gelmekte öyle haklı ki.

Koca derdi desen ayrı sorun ayrı dert...Bana iyi ki aldattım seni diyen adamın hala koynuna giriyorum.İğrencim iğrennnnnççççççç!!!!!!

Ne kocama ne aileme ne de kendime güvenimin kaldığı 3 kuruşluk yaşamımla seni öpüklemeyeceğim bugün.Kirlenirsin.Bari sen temiz kal....

17 Nisan 2015 Cuma

14 comments

Bu defa olacak. dememeyi öğreniyorum.

Sekamuna sukeydum bizim yeni selam sitilimiz olsun mu okuyucum ?
Gene özlemis gelmiş plazan. Aç kucagını mmmmmmhhh ohhhhh...

Evet sevgisini icimde gördüğümü bildiğim insanlar. Ben her zaman ki gibi kafası gotune kaçmış şekilde geldim karşına. Bendeki havaları sorarsan evli kalmaya devaam. Nedeen diye sorarsan demiştim sana pat diye olmuyor o isler öyle. Biraz zaman ver bana diye...

Gel gör ki zamanı koyduk cebimize. Napacayiz napacayiz şekli kabak oolup girdi gotumyze. Ne sacmaliyor lan bu karı dersen bir karının saçmaladığını bilmiş olursun hepsi o. Sacmalayan kişi annem lan annemmmm!!!

Yaw kadın tribe girdi. İşten çıkacaksın. Idile bakacaksin. Ömrüm sizin arkanızda mı geçecek. Büyüttük diye sevindik ne torunu bitiyor ne torbalassı. Bu cocuk çocukçocuk değil anam. Bildigin canavar. Al buyut azıcık. Ben yazlığıma gideyim. Azıcık deniz göreyim bla bla bla...

E ama anne ben boşanacağım.
Nspim kızım senin hayatın.
E ama anne ben hayatımı kurmazsam bu adama muhhtaç kalırım. Yarın 3. Sayfa haberlerinde görürsün valla. Kocası kendisini oklavayla döverek öldürmeye çalısan karısına dayanamaayıp kadını uyurken boğdu diye.
Kızım seen gene 3. Sayfa haberi olursun. Yaşım geldi 54e hep arkanızda hep ardından eeeehhh yeter be.

Yani okuyucu isten çıkmam gerekiyor. Her şey annemin keyfince. 3 ay sonra bakmaya devam ederim diyoor. Çok zorlanıyormus falan fıstık..

Zaten bu iş yerinde olmazdı o ayrı konu. Ne maaşı zamanında yatırırlar ne işi kalitesiyle yaparlar. Ama iste işsiz kalmak ve muhtaciyet booktannnnnnn....

Anneme kalsa mutsuz olduğumda çıkıp gitmeliyim yanlarına. Ne rahatlık ohhhhh. Ne yani çoğalarak döndüm mü diicem?

Bu arada ne kadar amaçsız yaşadığımı farkettim. Öylesine yaşıyorum son 2 yıldır. Amacım sadece evlenmek miymiş ne ? Neeeeeeeeee hayır o basit zihniyetli evvlilik manyaklarından olamamm. İyi ama neden bu amaçsızlık öyleyse***?

Kendime acil tarafndan bir rota belirlemeliyim.yön vermeliyim okuyucu. Hayal defteri mi yaparım amaç panosu mu. Ev kadınlığı ruhu beni sikmemeli. HHayır lütfennnnnnnnnnn.....

5 Nisan 2015 Pazar

18 comments

İyi Anne kim !?

Selam ampulü takıp elektirik düğmesine basmadan yanmasını beklediğim okyucu....

Günlerden pazar ve ben işte çok evde yorulduğum bugünde sana yazmak istedim bir kaç satır.Çok hızlı yazdığım için kusura bakma yazım hatalarımı.Çünkü annemden sadece 10 dakika müsade istedim Miraya bakması için.

Evet okuyucu Cuma günü işe gitmedim.:Çünkü Mira diş çıkaırken mememi destek olarak kullanıyor.Gece boyunca her 10 dakikada bir emme dediği anda zıplayıp emziren bedenim dayanamayıp o pozisyonda uyuyakalınca boynum tutuldu.

Anneme göre yalancı emzik vermeliydim.Çocuk 1 yaşına geldi bu ne biçim zihniyet.Bana göre ise ağzına verdiğim ve bütün gün ağızda kalan bir plastik parçası sağlıksız.Benden gitsin,koy götüne.

Anneme göre bir sürü anne yalancı emziklerle büyütmüş.Çocukları sağlıksız mıymış.Ben çok mu biliyormuşum.
Bana göre yapay olan her şey sağlıksızdır!

Diş çıkarma arifemizde perşembe günüydü sanırım annem arayıp ''Plaza ben çocuğu  doktora götürüyorum.Berbat durumda''dedi.''İyi anneciğim sakın bana sormadan bir şey verme ,sadece damağa sürülen bir ilaç ismi vericem olmazsa araştırıyorum''dedim.

Annem ikinci aramasında ''Ben İdili doktora götürdüm.Şurup verdi.İçirdim bile.Çocuk biraz rahatladı be! ''

Ben ise yıkılmış, ağız içi etlerimi tüketmiş ve kıpkırmızı halde ''Anne bana sormadan bir şey yapma demedim mi sana. Diş çıkarma döneminde antibiyotikler pamukcuk yapar.''

Annem : ''Kızım sen doktordan iyi mi bileceksin''
Ben ''Öff anne ben doktor değilim ya bokum. O çocuğun annesiyim farkındaysan neyse.Başka verme tamam mı.''
Annem : ''Kızım doktor 3 kere ''
Ben ''Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee''
Annem : ''Tamam ne bağırıyorsun eşek sikmişcesine '^'çat.Yüzüme kapanan telefon....

Günün akşamında annem aradığında ''Kızım bu çocuğun ağzında böyle beyaz beyaz şeyler çıktı.''
Ben: ''Anne pamukcuk yapıyor dedim ya sana .''
Annem :''Kızım ama doktor verdi''
Ben : ''anne ben de araştırdım bir sürü.Her defasında aynı şeyi yapıyorsun ya öf.''
Annem : ''O doktorun alem deliğini sike emi. Diplomayı yolda mı bulmuş bu herif.Dur ben yarın onun suratına tüküreyim de görsün.''
Ben belediye otobüsünde ''Anne geliyorum bir şey istiyor musun?''
Annem ''Bu da sus demenin başka versiyonu oldu.Hanımefendinin cakası bozulacak iki amele ile aynı demirde tutuşuyor diye.Yok kızım istemem.''ÇAt

İşte şu sıralar menepozdaki annemle benim bebek büyütmedeki halim...

İdile şu sıralar işkence çektiriyorum okuyucu.Zorla bir şeyler yediriyorum.Küçükken annemden nefret ederdim bana bir şeyleri zorlA yedirdiğinde.Hele babamdan.Şeytan görsün yüzünü lafını öğrenmiştim.ŞEytan gerçekten babamı görür ,çarpar sanıp durmadan bu lafı tekrarlıyordum.

Babam besin diye kahvaltıda bana ekmek arası Sarelle,yumurta,domates,beyaz peynir,sucuk,yağ yapardı.Ayrı ayrı ekmeklere değil! Hepsi bir arada.Eziyet olurdu bana.Ağzımda büyürdü lokmalar.Gözünü büyütüp büyütüp zorla yediriyordu.Vitamin alcakmışım.Aklıma gelince hala midem bulanıyor be!

Neyse işte.Şu sıralar İDil iştahsız diye 2 öğün zorla yediriyorum.aklıma o günler geliyor.Benden nefret etmesin diye sırt tarafına geçiyorum.Ağlayınca içim yanıyor .Ama aç kaldığında daha çok içim yanıyor.İyi anne olmak nasıl bir şey çözemedim okyucu...Annemin anne olunca anlarsın dediği bir şeyi anladım galiba.Ama anne hala senin kadar iğrenç ekmek arası yapmıyorum! Asla yapmayacağım!!!!

Öpük!

2 Nisan 2015 Perşembe

16 comments

plazalara hosgeldin mi ki

Selam agladıgımda dur iç çekme yerine ben çekerim diyen okuyucum...

Plaza bir döndü okumuyom amına koyiyim her gün yazıyor deme olur mu ? Neyse . Günlük gibi yazacağım artık. Aptallıklarından utanan bir karı değilim nasılsa. Benden bu saatten sonra plaza kaşarı maşarı olmaz okuyucucum. Olsa olsa süzük peynir çökelek filan olur.  Kaşarlık her gün diriliği gerektiyor yahu. Ben günde 2 kere köprüden geçiyorum. Metrobüste götümü bir emminin götüne dayayıp ya da şanslıysam birini ezip bir koltuğa kendimi atıp saatlerce sallanilıyorum. Bugün biri kıçıma bildiğin çiçimdik attı ya la ! Döndüm baktım 50li yaşlarda bir amca. Dedim plaza beyoğlu aygırı seni evire çevire benzetiyor. Minnak bir ttatmin çimdigi masum be. Sonra bu düşüncem geçti. Ya bu az vitaminli tarihi geçmis bamya bu rahatlıkla başkalarını da ellerse.
Döndüm adama bir dirsek geçirdim. Kafasında 3- 5 tüy kalan amcaya baktım. Gülüyor arsız denyo. Çantayı koluma takma bahanesiyle bir de gülen sıfatına indirdim. '' çüş'' dedi. Pardon dedigimde kafama çantayı geç~rdin resmen dedi. Taksiye bin amcacik sen beni sıkışıklıktan cimciklediğinde ben sana bir şey dedim mi dedim.

Metrobüs sus pus oldu. Adamın nefesi kesildi resmen. Sonra ben yaşlarda biri yer verdi bana. Oturdum.

Ise vardıgımda dallas 2015 çekimlerinedevam bizim ofisteymiş. Seyrettim alemi. Bu millette ar namus kalmamış arkadaş. Adamın gözüne bakıyorum .   Karınla tanıştırdın, bdnim deistliğime laf ettin , kuran ögretmeye çalıştın, cumaya gittin pezevenk. Masanın altı boş. Görüyorum işte. KIrpıgın bacağını okşuyorsun it. Gözüme bakma bariyapma. Ulan bir de kırpık dedigim kizin sakallari yemin ederim ki abdullah öcalanin mapustaki traşsız haline aşık atar. Bir de bacak okşama ne be. Ergen misin? O kadar sevesin geldiyse kendi bacağını sev..

Ayyy dallass 2015 e spam verdim sanırım ...
Püh sikeyim ben bu insanlarin agizdan dusmeyen namuslarini... Benim gotum o tür insanlarin agızlarından daha temiz be..

Ayyy bir de frida var. Frida kahloya benzer bir kız sadece resim yapamıyo. Yani yapıyo da eliyle degil bir de sanatsal degil neyse. Bu kız beni bildigin kıskanıyo. Neremi kıskanıyosa dönmüşüm pastırmaya. Bana laf sokup dduruyo. Sanki annesini elektirikli sandalyeye oturttum küçükken benden intiksm alıyo. Hayır aynı kulvarda değiliz ki. O eşekse ben deve . Neremden etkilendiyse o alınmayan kaşlarının arasindan beni görüp.

Bu arada pentiye dava açmayı düsünuyorum. Yahu kaçmayan çorap diye çorap aldın. Hesapta kaçıgı yürümüyor. Baş parmağımdan kıcıma kadar parçslandı çorap. Parçalanan şey çorap değil benim safça bu çorabı almıs olmamdı offf... Haftada 50 tl yi pentiye gömüyorum. Haram zıkkım olsun pisliklere. E plaza neden pantolon giymiyorsun dersen ! Hoooppppp!!!! Mini eteksiz götle nasıl plaza kaşarı olayım.

Görsen beni söyleyecegin şey e be plaza böyle seksi görünuümlü kara batak ... O çorapları sadece üşümemek için giymiyoryz elbet. Ya arkadaş siktir et 3-5 kılın lafımı olur. Iett ye binenler bilir
Canıms. Bir kızın parmak kıllarının saçlarım kadar oluşuna tanık biriyim. Ohoooooo elbet burnumdan kıl aldırmayacağım.

Sanırım bu rrahatlıgım darvinin maymunları toplayıp deney yaptığı binada evrim teorisinin arada kalmışlarıyla çalışıyor olmam. Canims... Sabah yayınladım çünkü dün sana yazarken otobüse kustum. İyk midem hala iyi değil. Günün güzel olsun bebegim. Opuklerim 😘