20 Haziran 2014 Cuma

6 comments
Posted in , ,

Sorma kocacım bana Exleri

Hayatımıza durmadan birileri girip çıkarken hunharca gezip,tozup,sevişip,ayrılıp yolumuza devam ederiz.Hiç görmeyecekmişiz gibi şişe diplerinde yüzer,gece klüplerinde finkler,hoşlanınca kesişir,hoşlanmassak sıvışır hayata devam ederiz de götte patlayan gelecek sancısını bekarlara bildirmek istedim.

Sesss sss şşşş


Muhabbetlerin prens ve prensesleri bizim ex-lerdir.Ne yapalım yani ?Ben futboldan anlamıyorum ,adamım kitaplardan çakmıyor.O siyaseti full takip ederken ben kore dizilerini aynı şekilde takipteydim yani ortak nokta bir zamanlar farklı insanlarla sevişmiş olmamız .Bunu magazinleştirip konuşan kaç karı koca vardır bilmiyorum ama çok konuşulduğunu sanmıyorum.

Aman neyse başkalarından konu bizde gelelim bize...

Kocamla exlerinin cinselliğine kadar konuşuyorum.Kimle hangi pozisyonda yapmış utanmasam onu soracağım.Bizde adil olunduğu için oda benden aynı şekilde cevapplar bekliyor ve bazen dürüstlükte zorlanıyorum desem.

Mesela =>

En iyi sevişen kimdi? sorusunu cevabına duraklayarak ''sensin''
En iyi pozisyonlar ? sorusunun cevabı duraksayarak ''sen''
Hımmm
En büyük şey sorusunun cevabı duraksamadan ''tabi ki sen''

Sorma anam babam böyle sorular sormaaaaaaaaaaaaaaa! Ben soruyor muyum en kıllı götlü sevgilin kimdi diye.Ya da en sarkmış şeyi olan  kadının kimdi filan .Resmini gösterrr,magnet yapıp buzdolabına asalım filan asdf ..Yapmışsın bitmiş işte ,kimlerle yaptığını bileyim yeter yani,değil mi?

Neyse cicoşlar.Bu yazıyı neden yazdım? Kimle ne yaptığına dikkat et!





3 comments
Posted in , ,

Kadınsan dayak yemek normaldir

İnternette öylesine gezip dolaşırken karşı komşumdan her zamanki gibi bağırış çağırış sesleri geliyordu. Bayrampaşada 8 dairelik eski bir binada oturuyorum. Bizde dahil olmak üzere böyle kavga sesleri ,kırıp dökme sesleri ,en iyi ihtimalle çocuklarını döven komşularımın önce bağırtı sesleri sonra çocuk zırlamaları hiç ama hiç eksik olmaz.Neyse..

Kavgaları büyüdükçe büyüdü ve kadının dayak yediğine emin olduğum sesler gelmeye başladı.
-Şak *şuk *Aaaaaaahhh -Allah belanı versin,vurma.Ellerin kopsun gibi kelimeler duyunca kan beynime sıçradı.Ellerim ayaklarım boşaldı korkudan ve 2 kat aşağıda oturan ev sahibinin evine gittim.
Karşı komşumun kocası azıcık manyak olduğundan bana saldırır diye yusuflayıp tek gitmemeye karar verdim.Pıtır pıtır aşağı inip ev sahibimin çalmayan zili yüzünden kapısına dayandım kütür kütür.

Gülümseyerek açan ev sahibi yukarıdan gelen sesleri duymuyormuş gibi edalarla ,sakin sakin selamladı beni.Gelsene filan diyor kadın rahatlığından ,manyak mıdır nedir ya.O seslerle birlikte ne kahvesi a komşucuk?!
-Şey karşı komşumu kocası öldürüyor galiba,bir baksak mı.Kahve sözünüz olsun ama
-Olur öyle karı koca arasında araya girmeyelim biz
-Yok ama çok fazla bağırıyorlar,bakın nasıl bağırıyor yazık
(O sırada şırang diye bir ses geldi.Muhtemelen bir camı indirdi azgın koca)
-Aman ya,onlar iki gün sonra barışır bizi kötü bilirler Plaza Kaşarım.
 -Yok ama muhtemelen evinizide kırıyorlar ,neyse o zaman diyip ilgisizmiş gibi yaparak yukarı çıkacaktım ki ev sahibi 
-Dur dur bir bakalım dedi.
Evini düşünerek bakmak istediğine eminim demek ki insanlık ölmüş onun için,baki olan vergisini ödediği duvarlarını daha kanlı canlı görüyor.
Terliklerini giydiği sırada yukarıdan İmdat diye bir bağırma sesi duyuldu.Allahım gözlerimin feri nereye kaçtı benim.Yok yok apartman ışığı sönmüş .

Dizlerimin bağı çözüldü.Neredeyse altıma işeyeceğim korkudan.Götümün attığını hissettim yeminle o saniye.Gözlerim pörtledi ev sahibinin yüzzüne doa kalmış vaziyette bakarken kadın istifini bozmayarak apartmanın otomatiğini yaktı.

-Eh hadi hatrın için çıkıp bir bakalım 

Hatır mı!?

Karşı komşunun kapısına dayandığımızda kocası alev saçan gözlerle açtı kapıyı.
-Ne var diye bir bağırış bağırdı .Arkasında karısının yerde yattığını görüp adamı deli gücüyle ittim.Kadın titriyordu.Boğazı mosmor olmuştu ,dudağı kanıyordu.Kendine gel diye sallamaya başladım hatunu.

Adam başımda dikilmiş ev sahibine ''numara yapıyordur''diyor.Ev sahibi ellerini göğsünde kavuşturmuş ''kendine gelir şimdi''diyor.
Ağlamaya başladım kadının haline.Bilmiyorum belkide ölen insanlığa ağlıyordum kimbilir.

Gözlerini araladığında titreyerek ayağa kalktı kadın.Koluna girdiğimde tüm vücudunun titrediğini hissettim.Ev sahibi ''bize gidelim,kocanda azıcık sakinlesin''dedi.Apartman kapısını açtığımızda bebeğimin feryat figan ağladığını duydum ve evime geçip onu doyurdum,uyuttum.

Komşumun iyi olup olmadığını merak ederek aşağı indiğimde kadıncağız elleri titreyerek kendine gelmeye çalışıyordu.O sırada aparrtmanda olan tüm kadınlar ev sahibinin evine yığılmış,kadını kendine getirmek için çay-kek eşliğinde nasihat veriyorlardı.Yaşadığım şok halinin dayak yiyen komşumla noktalanacağını sanan ben daha büyük bir şoka bu ortamda girdim.Konuşmaları aynen şu:

Yüzünde milyon tane siyah ben olan,60lı yaşlardaki  teyze: -Ne var canım 3-5 tokat atmışsa ,erkektir olacak tabi.Ne demek boşanmak? Koca bu devirde zor bulunuyor a kızım.Hem zaten seninde ikinci evliliğinmiş.Bence sen sorunu kendinde ara.

50li yaşlardaki sıçamamayı acıkmamak için uygun bulabilecek cimrilikteki ev sahibi:-Biz yemedik mi canım?Ohooo bak benim kafa tasım 3 yerinden çatlak.Şeref bey'in (kocası)bir keresinde beni bıçaklamışlığı bile var.Senin ki ne ki? Biz her dayak yediğimizde boşanırsak ohoooo!

30lu yaşlardaki 3 erkek çocuğu annesi dayakçı anne: -Bak benim kocam bana acı yaşatmak için çocukları dövüyordu.Deli deliyi görünce değneği götüne sokarmış dedim .Şimdi çocukları ben dövüyorum ,adam oldu melek. Sanıyor ki o oklavayla onuda döverim.Sende ona vuracaksın bence.

20li yaşların sonlarına doğru ilerleyen ben ise nefesimi tuttum ki bu ortamda sesim çıkmasın.Ne diyor lan bunlar,manyaklar mı ne? Dayağı meşrulaştırıyorlar hadi onu geçtim bir de bununla övünüyorlar yahu 
Çüş!

Komşum yüzüme biraz utangaçca bakıp benden bir iki kelime bekleyen tavra bürününce tüm gözler bana döndü.Anladım ki konuşmam lazım ama ne konuşabilirim ki bu ortamda?Yüzümü yere devirip karşı komşumdan daha fazla utanarak :(sanki o dayağı benim kadınlığıma vurdular ya ,bu kadınların ruh halleri ne ya,ne kadar sikik bir durumdur bu):
-Ben senin yerinde olsam bu adamla evli kalamam,orası kesin H.... ama kimsenin,

araya giren benekli teyze ''Sen yuvanı dağıtır mısın,senden karı olmaz öyleyse''diye kesin bir yargıyla çayını hüppüretti.

Gözlerimi diktim benekli teyzeye.İçeridekilere şöyle bir göz gezdirdim.İçten içe kendime hırslanıp ne işin var senin bu ortamda dangaloz diyerek bebeğimi bahane ederek o ortamdan kaçtım.

Şimdi haldır haldır kiralık ev arıyorum. Nereye kaçacağımı bilmiyorum.Ev alma komşu al atasözünü söyleyen atamın elini,gözünü ve hatta götünü öpüyorum.

Satır aralığında beynini verdiğin için teşekkür eder,selam eder giderim.