12 Ocak 2015 Pazartesi

18 comments

Gecenin ikisi yazısı

Selam olsun ciğerimi söküpte ben sakatat yemiyorum ki lan dediğimde beni garip bulmayan okuyucu
Özlem var mı özlem

Gece 2 ve ben yazmaya karar verdim.sikerim dedim yeter artık yazıcam lan dedim.Saçmalarsam saçmalarım kim siker lan beni dedim.Diğer odada uyuduğunu sandığım kocişten mesaj geldi.
''Gelsene''
Evren senin alacağın mesajın ben anavatanını sikeyim.Ulan doğru anla beni bir kerede be.
Neyse
Kocama gidip geldikten sonra dedim ''hiç konuşma kızım,evren senden yanlış anlamalık mesaj bekliyor ,göt et onu ''
Aha yazıyorum işte iyi kötü bir şeyler.Bizim üst kat komşusu evini parke yapmaya karar verdiğinde evimiz daha sıcak olacak diye sevindik.bir de yalıtım yapacağız dediğinde sanki kışı orada geçirecektim,ohhhh eller havaya dedim.Demez olaydım.
Sana yemin ediyorum gece parke döşüyorlar.Tak tak tak...
Sanki beynimin içinde bir musluk ,durmadan damlıyor.1 saat sonra kafayı yiyecek gibi oldum.Üstüme başıma baktım.Lan gecenin bu saatinde gidersem beni yollu sanarlar dedim.Kırdım götümü oturdum.

Yukarıya gelen birileri vardı o dakika.Benim kapı önüne koyduğum 20 kglik çöp poşetine laf edip ''bir katta çöp poşetlerinin kirasını almalılar''diye taşak geçtiler.
E be taşşakları ağızlarından akasıcalar .Gecenin 4ünde parke döşeyip misafir ağırlıyorsunuz.birde misafirlerinizin ağzı durmuyor.Yavşaklıkta hiç mi sınır yok dedim.Sonra hunharsızca orta parmağımı tavana doğru sokma hareketi yaptım.
Ay okuyucu öyle delirmişim ki yeminle.Onlardan gelen tak taklar hoşuma gitmeye başladı.Ne demişler tecavüz kaçınılmazsa tadına var. Tak tak tak bendeki orta parak yukarı aşağı sızmışım.
Ay aslında neler oldu nelerde anlatacak şeyim yok ya.Günlerdir hadi bir iki satır yazayım diye açıp kapatıyom blogu.sonra szin yazılara dalıyom.bir de bakmışım kis aat olmuş 4.amına koyiyim biri şu zamanı durdursun!!!!

Ha bunu söylemeden geçmeyeceğim.Bizim ev sahibi aradı.Kirayı ayın 1inde değil 15inde alacağım artık.O yüzden bu ay 1500 vereceksiniz dedi.Lan bu mantık nasıl bir mantıkkkkk!!?
Göt lalesi.
Ben vermeyeceğim diyorum benim kociş yüzgöz olmayalım diyo.
Lan adamlar bizi ayak üstü sikio.Zengin mi gördü puştlar ne.
Neyse dua et vermeyelim.Yoksa ben öyle beddualar edeceğim ki yemek nasip olmadan geberip gidecekler.
Ay ben ne fena bir kadınım.
İğrencım iğrençççççç <3
Öpüklerim :)