25 Ekim 2014 Cumartesi

24 comments

Ben geldim ,b.k mu vardı diyeceksen he.

Selam bulgurunu ıslayıpta şişiremediğim okuyucu
Var mı bana bir parça özlem?
Ben çok özledim bu alemi.Gözüm internetsiz kaldı ve ben her gece televizyon denilen illet kara kutuya beddua ederek yaşadım.
Nerelerdeydin diyenlerin canını yerim ben,yer . Bayrampaşadan kurtuldum milletttt !!!!
Bommmm!!
Artık gaziosmanpaşadayım haaha ;)
Ora nere nan dersen eski evime 400 metre uzaklıkta.Yani bir ana yoldan karşıya zıplıyorsun ,bir ara sokağa giriyorsun oluyor sana farklı bir alem. Diyeceksin ki istemiyordun eski evin civarını.Kaçmak için her gece dua edip ,gördüğün serserilerin kafalarına yumurta fırlatıyordun seeeeen. Allah seni daha çok sever,iyi bir ev verir diye  diye yumurta çıkaran tavukların götü çıktı. Ama değdi.Kurtuldum.
Anladım ki işin sırrı lüks bir semtte değil huzurlu bir apartmandaymış.Ve evet ben o apartmana kavuştum sanırım.Alt katımızda çok tatlı bir hacı nine ve dede var.Üst katımızda 2 çocuklu,gürültüsü hiç eksik olmayan bir aile.Ama huzur var yaa .Bırakın çocuklar top oynasınlar kafamda,bırakın ip girdik,atlasınlar.

1 milyara buldum evi ve emlakcıyada o kadar para gaykıldık. Kocişle 8 milyarcık içe girdik yeni ev yeni heves diyerek ama kredi kartı ekstresi gelince adam gözünümü oysam bu karının kaburgalarını mı söksem gibilerden bir bakış attı bana.Aynı dakika kendi telefonumu kendim çaldırarak gene kendi kendime konuştum şizofren gibi.O arada beynimde muhasebe yapmaya çalışırken annem aradı.Kocamla bir bakışmamız vardı o saniye,görmelisin.Anladım ki kaburgamla yetinmeyip ciğerimi sökse yeridir.Helal olsun kocişime dedim ve bıraktım kendimi aleme.Dayak yemedim elbette bilirsin beni ama dayak yemeyi tercih ederim hani.Ne kontrolsüzlüğüm kaldı herifimin kelimelerinde ne görgüsüzlüğüm.Benim adam edepsiz kelimelerini ardı ardına sıralarken esneyince bir bağardı. Pöff.Pöff dedim ''Sanki bağarsan,konuşsan ekstereden siliyorlar,ben yatıyorum''

Bendeki rahatlık....

İdil hasta oldu taşınma arifesinde.Çok paramız yok diye sağlık ocağına götürdük bebişimizi.Doktor bir kaç ilaç yazdı ve çocuk ertesi gün kıpkırmızı oldu.Vücudunun her yeri kızamık gibi lekeliydi ve yanakları filan bildiğin pancar rengydi.Aldık hastaneye yetiştik ki doktor alerji teşhisi koydu.SAğlık ocağındaki doktorun verdiği ilaçları sorduğunda elimdeki isimlere bakınca ''Bunlar pensilin destekli ilaç.Bu kadarcık çocuğa verilir mi''dedi. Çocuğun penisiline karşı alerjisi var.Ve düşünsene ,ölebilirdi!

Aşı zamanı gidip o doktor bozuntusunun götünden kan alcam.Benim herif dövcem dediğinde dur dedim ama doktorun kapısından içeri orospu çocuğu diye girmeyi planlıyorum,nasıl fikir?!

Bu arada ben bu yoklukta bilgisayarıma soda döktüm.Herifim yaparım dedi,söktü,yapamadı.Her boku yapacağını sanıyor ,erkek ya.Vallahi sökmeseydi hala çalışıyordu o bilgisayar,neyse.Sonuç bilgisayar da almadım ama annem alacakmış acıdı bana. Yuppiii.

Bilgisayarımı kaybettim diye yanarken aniden telefonumda gitmesin mi. Şansıma sokim. Neyse ki annemin telefonunu da aldım elinden hoooop diye.
Ay fakirlik başa bela yaa .Kıçımdaki don la senza dan anamın telefonunu kullanıyorum,pöft. Neyse.

Yeni ev yeni hevesle ilk yaptığımız şey internet nakil işlemi oldu ttnetten.Etmediğim beddua kalmadı yaa. Adamlar yapamadılar 20 güne iyi mi!? Hattı kapattırıp yeni hat açtırdım hem de fiber hızla.O ara anladım ki ben istanbulun göbeğinde yetişmiş bir malım.Yalın İnternet kullanıp 73 tl ödüyordum şimdi 60 lira ödeyip telefon ve internete sahip oldum. Hem de 2 ay bedavaymış lann .Götünü nakil için paralayacağına gidip yeni hat alsana mal karı.Aynı gün açıyorlarmış be ya.Bu arada yalın internete yalın yalın ödediğim fazla paraları haram zıkkım etmekten de geri durmuyor götlerine girmesini temenni ediyorum.

Yeni evin nasıl Plaza dersen...
Sana bir ara fotolarını atacağım ama küçük küçük ipuçları vereyim bari.Kırmızı dolaplı bir mutfak desem.Yani çok şirin ve bana yeterli işte.

Aslında rezalet günler geçirdim ama burada sana anlatsam mı diye düşnüyorum yaa. Mesela şu anda bizde olan kayın validem hakkında konuşuyoruz kocamla.Aaaa kayın validem bizde söylemiş miydim?

Konu şu :
-Annenin mutfakta benim taklitimi yaptığını ve gülüştüğünüzü duydum
-Kötü niyetli değildi
-Doğrudur ama hoşuma gitmedi hiç
-Ben senin kocanım ,bana inanmıyor musun?Kötü niyetli değildi diyorsam öyledir.
-Hı hı haklısın koca-bok.

Burada bir iyi niyetli var.Oda plaza kaşarınız.
Öpüklerim.

Not:Daha yazacağım çok şey var elbet ama kociş geziyo,alan tehlikeli :P