24 Temmuz 2014 Perşembe

33 comments

Annemin prezervatifleri

Selam başlık bulurum da beni okur diye hassas bölgelerimi zorlayacak kadar sevdiğim okuyucum
Bana özlem var mı özlem?

Annem geldi malumunuz bayram.Evini bok götürüyor,sen nasıl kadınsın diye küfür dağarcığının minaklığıyla beni ezim ezim ezdi günlerdir.Sanki bana bayramda el öpmeye gelecekler.Sanki akrabalarım sırada.Sanki beni çok seven arkadaşlarım var.Sanki benim 17 kardeşim ,29 yeğenim var.Yahu ben basit bir Plaza Kaşarı.Bana ne bayram seyrandan yahu?

Annemle babamın (yıllardır 50 lira veriyorlar yaa amk,bu sene zam isteyeceğim )elini öperim. Aha bitti bana bayram.((Bu arada İdile çeyrek takacaklarmış,vallahide billahi de kıskandım.Lan yaşım 29 ,10 senedir 50 liraya bayram savarım.Çocuk daha 3 aylık çeyrek takacaklarmış!Değeri tam 147 lira lan! Benim 3 katı değerimde!!!))
Neyse artık yeni bir hane açıldı hesabı annem geldi,bayram temizliği yaptık.Ben ''taşınacağım,boşver temizliği''dedikçe annem:''Git bir kiralara bak''dedi.Baktıkça ''en iyisi ben diğer camı da sileyim aney''dedim.O camları silerken 750 TL ye yarı bodrum kiralayan o emmileri gelmişini ,geçmişini,sülalesini,emmisini,bibisini öhm öhm!
Haysiyetsiz pezevenklere küfretmek bize yakışmaz.Ben onlara orospu çocuğu diye içimden dedim zaten. Anası karışmasın diye kendime kızarak hepsinin bok olduğunu da söyledim tabi.Neyse.Bence bu gereksiz ev sahiplerinin babaları ibneydi.İbne olduğu için analarını sikemedi.Sikemediği için tuvaletten şırıngayla su çekip boşalır gibi yaptı anasına o suyu.Suyun içindeki canlı sperm hücreleri üst komşusunun beslediği ayınındı.Yani o gereksiz döller böyle ayı olarak doğmuş olabilirler,başka nasıl olabilirler ki?Ayı sikmiş olamayacağına göre :/

Neyse...
Dün kocamın kuzenlerine gittik.Birinin kocası Alman ve ben İngilizce bilmiyor musun PK dediklerinde Ahhoww diyerek adamla sohbete başladım.Enişte kaç çocuk olsun istersin dedi ingilizce.Ben tu(2) dedim.
İngilizceye bak işte burada ötmeye başlıyor!!!
tu dogethır
Kocama baktım.Kaşlarını devirmiş bizim kadın ne saçmalıyor diye bakıyor.Lan 2 kız demek isterken ne dediğimi kendim bile anlamıyorum ,hale bak,entelektüel birikime bak,yerin dibine ziyarete bak,ebemin eline geri gitme isteğime bak.Dibe girdim lan bu lafla dibe...
Ortamdaki herkesin yüzü kızardı gülememekten.eminim herkes yarıla yarıla gülmek istedi,''Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dugetney asdf lan Plaza ,bir de İngilizce biliyorum diyor Kaşar''der gibilerdi.Demediler.
Just tu.(Sadece 2)dedim arkasından.Toparlama cümlesine bak soktuğumun.Yani artık hiç kimseyle ingilizce konuşamam.Neden.Çünkü özgüvenimi götüme rövoşata çekerek fırlattı bu olay.

Bu arada dün ilk defa olaya fransız kalan birini izleme fırsatım oldu. Uweyi biz türkçe konuşurken izledim.adam patladı sıkıntıdan,yazık ya la! Ay bir de sevimli ki sorma,tipini görsen ,civciv ya :)
Ağzımıza bakıp bi<z gülünce gülüyor fukara.Annem,Uwe ve ben kaldık bir ara.Annem eğilip bana dedi ki
''Şimdi bu adama ana avrat kaysak,bilmeyecek değil mi''
Gülümseyerek kay ve dene istersen.Çok bilinen küfürleri etme''dedim.Adama ''Mantar gibi adamsın''dedi.Adam gülümsedi.Biz anlamadığına kanaat getirdik ki kuzen geldi.Uwe dönüp kuzene mantar gibi geçen almanca bir cğümle kurdu.Yer yarılsaydı da dibine girseydik.Adam ona mantar dedimizi biliyor ,eminim ya.Gene de gülümsedi ama.Olgun adammış.Ben olsam bizi yaka paça dışarı atardım.Helal olsun ,öpüklerim.

Son olarak annem kardeşimin çekmecesinde prezervatif yakalamış. Onun kullanmaya hakkı yokmuş gibi(evli değil diye)evli olan bana getirmiş.bunu kullanırsın diye.Görünce koptum tabi.Biz öyle ilişki sevmiyoruz ki dedim anneme,fazla yapay.Sus edepsiz dedi,geri götüremem.
Neden götüremezmiş biliyor musun?Babam sorarmış çantasında neden prezervatifle gezdiğini.Haklı adam.

Benim açımdan hiç bakmamış ama
Ben ne diyeceğim ''Annem bunu bize getirmiş''mi
Kocam bu defa şunu dşiyecek,yemin ederim ki diyecek.''Plaza sence annen bize fazla karışmıyor mu''



6 comments

Al Sana Mim -Otur !

Canlarım,ciğerlerim,et sotelerim,kokoreçlerim
Yok lan ben sakatat sevmem ki
İncisizlikten dolma olup yediğim midyeciklerim
Özlediniz mi beni
Özlem gideririiz yaa,ama size bir mim yapim ha?
 Dur sarımsak yedim zaten,üflemeden cevaplayayım hı?

Sevgili,saygılı,kaygılı,,sabırlı,tavırlı ve kahırlı arkadaşım +Dördüncü Tekil Şahıs 'a teşekkür ederim mim için.
İyi halt ettin kadın!

1.Ne sıklıkta kitap okursun?
12 yaşından beri haftada 1 kitap biter.Bazen haftada 1 gün okurum bazen 2 ;) Hızlı okuyucuyum nan!

2.En sevdiğiniz yazarlar?
-Hakan Günday
-Tezer Özlü(bu kadına bayılıyorum,hayatını araştır bence)
-Ece Temelkuran
((Sanki türk yazmak zorundaymışım hacı!İlle de türk yazarlar ille de türk <3 ))

3.En Beğendiğin Kitaplar ??
-Siktir et ((Hayat felsefem))  =>John C. Parkin
-Martı     ((Hayat felsefem)) =>Richard Bach
-İki gelinin hatıraları ((klasiklerden))Honoro de Balzac
-fareler ve insanlar ((klasik gibi bir şey o da ))
-Pucca ((Günlük))
-Bridget Jonesun günlüğü -Helen Fielding

4.Yerli yabancı hangi yazarları tercih edersin ?

Yerli yazarları tercih etmek istiyorum! Ahh ah şu yayınevleri gerçke yazarların farkına varsalar! Hani cidden türk okuyucusu da sağlam aslında. Okuma oranı şöyle laga lugası yapana kadar kaç taşaklı yazarın var hacım diye sorarlar adama !

5.Daha çok ne okumaktan hoşlanırsın?
Dram!Kişinin dramı,ülkenin dramı her şeyin dramını seviyorum <3

6.En son hangi kitabı okudun?
Aşk mutfakta pişer

7.Şu an hangi kitabı okuyorsun?
Bir aradayız hepsi bu

8.Kitap blogları hakkında ne düşünüyorsun? Yeterli mi?
Bence yeterli ve hatta artarlı.kitap bloggerlığı zor bir iş.Bence kendilerini bir tutam iyileştirseler süper olur <3 Her boku önermeyin nan! Güvenipte aldıklarım oldu,pişman olduklarım oldu.Yazık ,parama ziyan değil mi?Prki ya kaybedilen güvenine ne olacak?

9.Kitap okumak senin için ne ifade eder ?
Yeni bir pencere araar bana.Yeni bir dünyanın içine girerim. Ben dünyaları çok severim ya <3

Laaaaan bak hele  beni mimlemiş beni !!!diyecekler(pisnillah :)
+alis masalı

Çok fazla insan yormak istemedim hacı,bu mim biraz sıkıcı geldi naynn! o yüzden yalnız Alis bacoww sıkılsın.Göte geldin yavruwyaak.

PS: Çok not yazasım geldi .
NOT!