9 Ağustos 2014 Cumartesi

37 comments

Sana evlilik hakkında söyleyeceklerim var

Selam parmağını çıtlatayım derken kırdığım okuyucum
Özledin mi

Sabahın beşinden beri bir konu hakkında düşünüyorum.Evlilik.bunu düşünmemi sağlayan şey ne bir kavga,ne pişmanlık,ne bilmem ne.Aklıma takıldı insanların ben evlenmeden önceki tavırları ve evlendikten sonra olanlar...

Okuyucu sen mal değilsin,bendensin.Evli bir kadın değilken azıcık fesatlıkla kıskanırdım evli olanları.Neden bilmiyorum,evde kalma korkumdan mı yoksa evli olanlar daha becerikli en azından koca bulmuşlar şeklinden mi yoksa onların evlilik mükemmeldir duruşlarından mı.
Sabahın 8inde karar verdim ki ben evli arkadaşlarımı bekarken ''evlilik mükemmeldir,seni kusursuz kılar''tutumlarından kıskanıyormuşum.

Gelelim asıl yüze.Yani evli olanların düştüğü çukuru madenmiş gibi göstermelerini bir tarafa bırakalım ve bok çukuruysa öyle olduğunu söylemekle başlayalım.
İlk olarak geçmişin diye bir şey kalmıyor arkadaş.Bekarken bekar arkadaşların var goy goy yapmak için.Evliler menzilinden uzakta.Evlenince evlileri de bulamıyorsun,bekarlara da yanaşamıyorsun.Yarrak gibi ortada kalıyorsun.Yani evlendiğin zaman dilimine kadar olan tüm sosyal ilişkilerini kopardın!
Nasıl??Çok güzel değil mi evlilik!Seni sen yapan insanların uzağında mutlu olmaya çalışarak başla yeni bir hayata.

Bekarken tek derdin saçın,makyajın,gezmen,tozman,kız arkadaşının eski erkek arkadaşı yakınmaları.Yani sadece sensin!Yalnızca sana bağlı şeyler var bekarsan ve evlendiğinde düğümleneceksin çünkü =>Kocanın topuğundaki deliğe bakıp utanmak istemediğinden dikmelisin,altına sıçan kızının götünü temizlemezsen pişik olur o da sana muhtaç.Evi temizlemezsen bok götürür,yemek yapmazsan ailecek kabız olursunuz tost yemekten bla bla...
Kaşlarım olmuş orman...
Makyaj çocuğa zararlı diye yapamıyorum.
Gezme tozma mı ne o??Salonla mutfak arasındaki mesafeyi mi kastediyorsun.
Ulan keyfimce uyuyamıyorum bile.
Bekar bir arkadaşımla konuştum ve bana evlilik nasıl gidiyor dedi.Gülümseyerek çok iyi dedim ama sonra ''lan ben ne yapıyorum''dedim.
Bugün arayarak her şeyi anlatacağım.
Her şeyi...
Evli insanların koca birer yalancı olduğunu.
Hepsinin cehennemde yanmaları gerektiğini
Sorumlulukların götüme benzediğini filan...
Her şeyi.
Sayın okuyucu yalnızlıkta koymasın sana ama lütfen geç evlen.
Önce git hayatını yaşa.Ben 30 yaşında 1 yıldır evli olan şahıs olarak bunu söylüyorum.
Lütfen yalancı evlilere inanma.
Onlar bok içide ,sende aynı boku yiyesin diye mücadelede.

Geç karşılarına....Bekarlıkta miss yaa.Sorumluluk insanı değilim ben de.Bak nasıl gözleri doluyor evli olanın (:
Öpüklerim dürüstce ;)