9 Temmuz 2015 Perşembe

21 comments

Boş ol Boş ol Boş ol

Sana başlıksız yazılardan gelen beyaz bir kadın getirdim;ister misin?

Ben burayı neden böylesi seviyorum neden bu kadar samimi buluyorum inan sebebini zerre kadar bilmiyorum.Sanki iişi gücü bıraktınızda beni meak ediyorsunuz bebeklerim.Neden böyle hissediyorum??

Merak etmeyin.Ben iyiyim ve hep daha iyi olmaya yeminliyim. evet kafam karman çorman hayatım sıç bok olabilir.Ama sikmişim alemin beni düzüşlerini. Ve sikmeye de fena yeminliyim...
Değişiyorum,toplanıyorum okuyucu. Kalbimi söküp,kilitleyip ,atıyorum.Eskı çılgınlıklarıma da dönüyorum sammimiyetime de ...Yani eskı ben....

Attım üstümdeki yükleri okuyucu.Artık bekar bir plaza var karşında.Boşandım...
Beni hiç etkilemez sanmıştım ama bir parça unutkanlık yaptı. Yazlığa gelirken ev anahtarını üstünde bırakmamdan anlaşıldı bu durum bir komşunun haberiyle.Meğer cozutmuşum (:

olsun be .Bu kadar olsun...

Kitabı yazamıyorum.Annemin menepozu,babamın antropozu,İdilin diş sancısı,benim hayat kaygıö vs... Beynini sikmicem :))

Dün canım öpşmek istedi diye bir adamla öpüştüm biliyor musun? Yoldan geçeni çevirdik kızlarla.Pardon seni öpebilir miyim dedim. Evet dedi. Bildiğin öpüştüm be okuyucu.Rahatlamak istedim.Güzeldi ve sorun yok ;)

Ondan önceki günlerdede bir kas yığınına kızlarla bize katılabilirliğini teklif ettim.Atladı,geldi ve tabii ki bana yazdı teklf benden olduğu için.22 yaşında bir kas düşün.Hepsi hepsi bu.Aman Allahım tanıdığım en narsist adamdı. Masada eğlendim mi evet...Sonra beni götürüp götüremeyeceğini denedi.Nah dedim.Hooooooooooooop dedim.Kısaca egosunu deldim geçtim sayın okuyucu.

Kusursuz bir fiziğe sahip olabilir ,evet öyleydi de ama benim baktığım şey kusursuz bir beyindi.Bu da onda mevcut değildi.Egolarına yenildi ;) Çocuğum bana yaz aşkı mantığını anlatmaya çalışıyor.Takılırsın ,olur,biter diye.Dicektim sen kime madal okuyorsun ahoooooowww.

Unutma okuyucu.En yakışıklı adam bile çirkin kadının 1 ardından gelir.Her ne kadar bizim toplum pompalasa da ''oğlum yürrü beee''diye. Ben o egoşarın hepsini delmiş biri olarak ,plaza olarak net söylüyorum.Sakın bu vesveselerin kadını da erkeği de olma...

Neyse okuyucu.Baydıysam affola.Uzat yanağını ;)