25 Aralık 2014 Perşembe

16 comments

Hayat boktan.Gelme 2015 aynı boksun.

Selam çorba yapıpta mercimekliğini özünden ayırmaya çalıştığım oyuncu
Ay arada bir çok sinirli bir kadın oluyorum ya ve şu an o cadaloz halimle karşınızdayım.Annem bende kalıyor haftanın 2 günü.Amaç beni rahatlatmak.Sabahları saat 12ye kadar uyuyorum o geldiğinde ama bir hayli de huzursuzum.
Bana dakikada bir şunu yap Plaza,bunu yap demesinden hiçte hoşnu değilim.burası benim evim ya.

İnsanın kendine özgü bir alanı olmalı değil i.Ay hayatımın hiç bir alanında buna müsade etmiyor be.Çocukluğumdan başladı bu saygısızlığa yaş oldu 30 hala aynı.

Günlüklerimi okuduğunun hesabını sormamda bana ''kokoinman mı oluyorsun,eroinman mı yoksa gizliden orospu mu bilemm lazzımdı bir nevi denetim ''dedi.Eyvallah dedim.Çocuktum oda anneydi sorumluydu.

Şimdiyse olay boyut değiştirdi ama karışmalar aynı be okuyucum.Kocişin annesi 2 ay önce gelmişti ya hani.Buzluğa etli dolma atmış.Annmde ziyan olmasın diye pişirdi.Ay sarmayada bayılırım cidden ama ağzıma alır almaz öğürerek çıkardım.

Annem nesi var kızım filan demeye başladı.Sonra bu dolma nereden geldi be dediğimde ''buzlukta buldum,pişirdim''dedi.Ziyan olmasın diye bizi zehirleyecek!
Benim heriftede damak tadı diye bir şey oladığını anladım o dakika.2 ay önce kayınvalidem samsundan getirdi deediğimde benim kociş ''sen zaten dolmayı beyninde öldürmüşsün''dedi.Vay beni dolma katili...Katilim be tamam katil diyerek karşıdaki büfeden ayvlık tostu istedim.Ama cidden kocişin ısrarına dayanamadım.

Annem bugün neden dışardan yemek istiyorsun dediğin bendeki şarteller attı.Yahu isterim istemem.Ben sadece evladım evlat,kukla değilim ki iplerini parmağına geçireceksin de istediğin gibi dans ettireceksin.

Hala beni yönetmeye çalışıyor.Yaşım oldu 30.Bunun açıklaması ne?

Benim İdil kafasından fazlaca terleyen bir çocuk.Annem evin fazla sıcak olduğunu söyleyip söyleyip doğalgazı kapadı.Hava çok sıcak diyip verdiğim kıyafetleri değil kendi beğendiklerini giydirip dışarıya gezmeye götürdü.Peki gece ne oldu?İdil fışır fışır nefes alamadı.Tüm gece uyuyamadım.
Az öncede saldırdım yeter diye.
Ay bir parça rahatladım ama sanırım sigara içemediğimden ((malum oda annem bilmiyor diye'' hala kudurganım .Sanada çatmayayım.Kal sağlıcakla

ps:Bak öpüklerim diyemedim :(