30 Mart 2015 Pazartesi

28 comments

Selam olumlerden olumsuzlugu sectigim okuyucum.              Özlem. Var mı diye sormayacagimm. Bu defalıgına. Çünkü özlenecek kadar uzun zaman göremedin beni .  bilirsin beni ben goy goy plaza kasarı. Amannn beeeee koy gitsin karısı . bekledim iyi seyleri . Olmadı bu defa olduramadım ve çaresizligi yazmaya geldim.

Aldatıldım okuyucu . Bu ilk aldatılısım degil ama ilk kez evliyken aldatıldım. Beyoğlu aygırı bir kızgınlıgında söyledi . '' Iyiki siktim o karıyı'' diye.iyi bok yedin pezevenk! Götün kıl dönme iltahabi neden cıktı karşıma sanki okuyucu ? Neden insanlar aci vermeye odakla yasiyorlar . olayin baslangicini anlatayim istersen . dur dur çatlama 😒

Benim adam telefonu tuvalete bile götürmeye başladı. Eh bilirsin böyle şeyler pek hayra alamet karşılanmaz. Saf ben orada bile internete girdigini düşünüyordum. Neyse ... Bir arkadaş gece kocamı aradı ve ulaşamadı. Bir baktım. Telefon uçak modunda ve üstte bilinmeyen bir numara. Ver bakim o numarayi dedigimde telefonu elimden bir çekti. O an dank etti bende.

Gene aldatıldım dedim içimden , beynimden aşağı inen sular ilk değildi. Sikerim boyle aşkın ızdırabını. Evren senin gotunu hangi essek sikti de bana bunlarla geldin ? Ben herseyi biliyorum diye attığım fakeyi yedi ve birinden bir şey mi duydun dediğinde ben kalakaldım. İçimde bir yerler hayır diyordu. O ihtimalde kalktı ve kızgınlığında dillendirdi de şimdi.

Acımasızca saldirdim ona ertesi gün ilk fırsatta. Beni geçimsiz bir kadin gösterip kavgalar çıkarmasından, kendini haklı bulmasından, ona dair ne varsa her seyi parçalamış olmasından yıldım okuyucum. Oda boş durmadı tabi. Oda bana ayni şiddetle saldırdı.

Şu anda her yanı mor bir plaza kasarı olarak yazdigim bu yazıdan utanıyorum. Onu artık hiç sevmiyorum. Bosanmak istiyorum. Bunu söylediğimde bana 30 milyar borç çıkardı. Neyin borcu. Bu dediğimde evli kaldığımız sure boyunca ev kirası,elektirik,su her turlu gider .... özel üniversiteye gidecekmiş brnden aldığı parayla . gelmis 32 yasina idiot. Şimdi akıl basıyor. Daha önceden kurdugu şirketin ssigortasın ödememiş onun primini bilr benden istiyor.

Nafaka bilmem ne istemiyorum okuyucu zaten vermeyecegini de soyluyor ama insanda biraz haysiyet olur ya.....

Ben nasıl bir adamin koynuna girmiştim. Kendimden utanıyorum. Yazıklar olsun bana. İlk firsatta bosanacagim. İlk anımda....

Boyle iste....ben yazmıyorum çünkü aldatiliyorum, dayak yiyorum ve kurtulamıyorum.  Böyle iste...

Ben yanılmışım gene okuyucu... En kisa zamanda bekar vir anne olmak dilegiyle ...