28 Kasım 2014 Cuma

30 comments

En bayıldığım Mim buydu ve bir hayli zordu!

Selam şapkasının altına fare sokup şapka içindeki tavşana sevişme imkanı sunduğum okuyucu
Şapkanıza bir tavşanda atmadım çünkü ürediklerinde beyninizi sikeceklerdi,bana yer kalmayacaktı.Yazık bana,neyse..
Özlem ?!

+Miss Tiffany beni çok şeker sorulu bir mimle şey etmiş,teşkür cicoş!

Bu gece öleceğinizi bilseniz bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş olmanın pişmanlığını hisseder miydiniz? Peki, neden söylemediniz?


Yoooooooook beeeeee.Yalnı arkadaşa küçük bir para borcum var ve o arkadaşı da kaybettim. Onu bulmadan ve borcunu ödemeden ölmekten korkuyorum ya.

Günün birine çocuğunuzun doğduğu hastanede bir yanlışlık yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin büyüttüğünüz çocuğu değişir miydiniz?

Kesinlikle benim için yazılmış bir soru bu.Ben doğum yaptıktan sonra doğurmanın sadece fizyolojik bir eylem olduğunu anladım.Annelik başka bir şey.Anne olabilmek!!!!
Onu gerektirir bunu gerektirir diye bir şeyler zırvalamayacağım elbet ama göt gerektirir bu kesin.Yani bedenimden çıkan benim sikimde olmaz emek verdiğim,sahip çıktığıma anneyim ben.Bu yüzdendir ki koruyucu annelikte yapmak istiyorum İdil biraz işimi kolaylaştırınca ;)


*Hayalinizi süsleyen bir yerde bir hafta tam pansiyon, harika bir tatil için uçan bir kelebeği yakalayıp ayaklarını ve kanatlarını koparır mıydınız?


Onun bir haftalık ömrünü ben bir haftalık tatil için nasıl feda edeyim ya?Ya o kelebek olarak doğsaydım!!

*Bir yemeğe davetlisiniz ve önünüze tanımadığınız bir yemek konuyor. Tuhaf haline ve pek iştah açıcı görünmemesine rağmen tadına bakar mıydınız?

Ayy bakmazdım valla..En son 23 Nisanda Koreli bir çocuk evimize geldiğinde şekerli bir şeyini yemiştim.Kerttenkeleymiş!!!O gün bugündür daha bir ehemmiyetliyim.

*Sevdiğiniz biri için yalancı şahitlik yapar mısınız? Örneğin bir yayaya çarptığında direksiyonda dalga geçmesine rağmen çok dikkatli kullandığını söyler miydiniz? (anne, baba, eş, sevgili)

Ben bu sorunun cevabını ciddi anlamda bulamadım.


*Yetişme tarzınızda değişiklik yapma imkanınız olsa neyi değiştirirdiniz?

Mesela bir Fransız lisesini kazanmak için çaba harcardım lise sınavlarında.Sadece kendim için olduğumu hissettirip hissettirmemelerini umursamaz bunu kendim başarırdım.Yaşımın ilerlemesine gerek yoktu. Yetişme tarzımda bir farklılık olması bazında yapabileceğim bir şey yok açıkçası kimsenin olabileceğini sanmıyorum.

*Eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. Ailenizi, kendinizi ve köpeğinizi kurtardıktan sonra bir kez daha içeri girme şansınız var. Ne kurtarırdınız?

Mmm zor bir soru.Başka bir şey kurtarmaya çabam olmazdı. Benim dünya malıyla pek bir işim olmaz.Canlı olan şeyleri toplarım ve onların kayıplarına hyıflanırım açıkcası.Canlı bir çiçeğim olsaydı onu alırdım belki ama oda yok :)



*Yarın sabah başka birinin kimliğinde uyanma ihtimaliniz olsa bunu değerlendirir miydiniz? Kimi seçerdiniz?

Ben İdilin annesi olması için yerime kimseyi bırakamam.Ben bu bedende ve bu ruhta duyduğum için çok şanslıyım.


Şimdi gelelim zorlanmasını istediğim öpüklediklerime!
+Muptezel  yapsa mesela
+Dördüncü Tekil Şahıs da katılsa
+Kübra Z. özledim ben
+O da Var Buddha  öyle uzaktan bakmasa ;)