31 Mart 2015 Salı

24 comments

Elbette çekilmez bu işkence

Saçma salak hayatların arasından izleyen okuyucum...

Cok ama çok kıymetlesin söyledim mi bunu sana hiç?

Kalbim acıyor. Bunu biliyorsun. Boşanmak elbette tek yol şu saatten sonra . Gel gör ki beyoğlu aygırı yalvarmalarda. Sevmiyorum seni diyorum . Seversin diyor. Soğudum senden diyorum ısınırsın diyor. Senden igreniyorum diyorum ''ben seni seviyorum'' diyor....

Yer miyim , yemem elbette . Sadece boşanıp ailesinin yanına giden bir kadın olmak istemiyorum. 31 yaşındayım okuyucu. Bu cenabet yaşta ailesiyle yaşayan boşanmış bir kadın olmak bana yakışmaz.

Bir evim olmalı. Bu şart ve azıcık şartlarımı oturtmuş olmalıyım. Minnacık bir bebegim var. Biliyorsun....

Anne olmak sadece doğurup yanında çanta gibi taşımak değildir,haksız mıyım? Ona güzel şeyler yaşayacağı bir oda, samimi bir semt sunabilmeliyim.

Benim adım Pk:) benim adım Cemil diyordu bizimkilerdeki ayyas. Hatırlar mısın?

Annemle boşanmak isteğimi konuştum. Tamam dedi mutsuzsan hemen bırak gel. Öyle olmuyor iste. Nereye hemen geleyim? Ezik ezik anne-baba Idilide aldım,geldim. Hayatımıza kaldığımız yerden devam edelim mi diyeceğim?

Neyse ya konuyu değiştirip azıcık goy goy yapmaya ne dersin? Kro kro tiplerin arasında çalışıyorum okuyucum. İçimde derinlerimde yatan kezban pek bir sevdi burayı. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

Aksiyon hiç bitmiyor okuyucum. Mesela şu anda evli bir müdür ilaktivasyooncu elleri uyuyor mu diye bakıyorlar. Muhtemel bir birliktelikleri var ve bunu ayanda göstermekten çekinmiyorlar. içekinmiyorlar.

Buraya ilk başladığımherkes burada herkes aile gibidir,seeversin demişti biri bana. Cidden aile ortamı gibiymis. Kim kime kayıyor anlamayan öküzdür .

Burada kimse beni sevmiyor. Çünkü kimse kayamaz bana. Duruşum belli. Bunu bilip ezik ezik ''zaten bizde seni sevmiyıh ııımh'' diyorlar.

Anlayacağınız kendi halindeyim. Bu yuzden burayı acayip sevdim. Sizleri öyle çok özledim ki anlatamam. Hiç birinizi tanımıyorum brlki ama hepinizi ayrı tanıyorum. Çok enteresaan vir duygu bu. Garip bir şey söyleyeceğim şimdi ... Bana göre cidden garip... Sizi seviyorum...ve bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.