1 Aralık 2014 Pazartesi

21 comments

Beni siken düşünceler...

Selam fındık ezmesi sanıpta tereyağı kıvamında kıllar soktuğum okuyucu
Özlesen de bendesin özlemesen de .....

Bendeki psikoloji şu sıralar azıcık göt.Aklımda geçmişimi yazacağım bir blog fikri fingirderken,hani yazarsam geçmişimdekileri hatırlar kendimi azıcık affederim diye diğer yanım bızzık bızzık ediyor ,arada kaldım.

Kocamla aramda geçenleri sana hiç yazmıyorum değil mi?Evet....Bok gibi...Birbirimize küsüp duruyoruz.Adamı çileden çıkartan bir karıyım ben ve ne yazık ki bundan artık utanmıyorum.O beni psikopat bulurken ben onun akıl hastanesine yatması taraftarıyım.Gel gör ki sonrasında akıl hastanesindeki hemşireleri siker korkusu ve doktorları fıttırtır endişesiyle bu fikri içime sokmaktayım.

Arada bir ayrılsam mı lan sikerim böyle evlilik mi olur diyip sonra lan erkeklerin topuna sokim hepsi aynı bokun püsküllüsü diyip girip koynuna sevişiyorum.Anlayacağın ben de pek sağlıklı ruh hali içermiyorum.Lütfen çocukların ulaşamayacağı yere koyun beynimi.

Ayrılma fikri depreştiğinde arkadaşlarımın kocalarını dinliyorum.Bunların hepsi ayrı manyak ayol ,en iyisi ben benim deliyle idare edeyim diyip kuyruk kıstırıp ,ağzımın salyaları döşüme şaşkınlıkla akarken kendi derdimi unutup,arkadaşımı kocasından ayırmaya çalışıyorum.Senden naber dediğinde derdimi anlatamıyorum.Çünkü benimkisi onlarınkinin yanında bildiğin maden.Yani onlarınkisi çikolata şeklinde altın benimkisi gerçek,o derece.

Yazık la bize...

Biz ki üniversiteyi okuyup dünyayı sikeceğimizi düşünen ideolejilerin sahibi.Biz ki felsefik akım mı yaratsak yoksa bedevi mi yaşasak yok anacım en iyisi bohem takılıp kamyonet arkalarında yaşamayı hayal eden gençlik....

Hepimiz evli ve kucaklarda en az bir bebe.Tahmin ettiğince hepimiz ayrı sikik ve ne yazık ki ayrı silik olarak toplum içine karışmışız.En büyük atraksiyon birbirimizle taşak geçmek düşünsene!
-eheyyytt sen üniversitede sinema topluluğu başkanıydın !Naper basqan!
-Bana diyene bak Plaza ,68 kilo olmuş,10 gezegeni götünde çıkarmışsın sen sus yahu.Nerede o üniversitenin en sağlam kızı.

ps:Sanırım ben artık eski kaşarım okuyucu,karar verdim.68 kilo kaşar mı olur amk
ps 2: Bir zamanlar üniversitenin en güzel kızı olduğumu şimdi öğrenmeseydim,üniversitenin anasını bellerdim lan!Gidip sümüklü oğlanlarla çıktım.
PS^3 =>Mim hazırlıyorum,en merak ettiklerimden!