29 Ocak 2015 Perşembe

30 comments

Adsız kimse bir parça istek üstüne..

Selam yanan çaydanlık başına gidip çay içme ümidiyle hayal kırıklığının dibine vurduğum okuyucu;

Bir Adsız beni can sıkıcı buluyor...İnan öyleyim.Her gün bir ümit bu sayfaya gelip hayal kırıklığı yaşıyorum demiş :(
Ben her gün arı hayal kırıklığıyla doluyum.
Evet ...Yazacaktım değil mi.Hı hı...

Bugünde ayrı hayal kırıklığı yaşadım ve gene kocişe yaşattığım yanılgısında. Eh be Plaza bunun için mi bu yazıyı yazdın dersen...

Bok gibi bir ruh halinde ne yazılabilir ki ?

Bugüne de bir hayal kırıklığı sığdırdım diyorum ve gidiyorum.
Beni okuyanlar küfredecek :) Bunun için mi açtım lan ben sayfayı diyecek.Bari biraz tıklatayım ucundan.

Mini etek giymeyi seviyorum.Öyle göt göstermeyi sevenlerden değilim,valla bak.Asaletini seviyorum. Pekte cicili bicili bir hatun değilim oysa.Neyse uzatmayayım.
Bir alışveriş merkezine gittim.Aşağıdan bir güvenlik offf of diye içlendi. Ulan pezevenk senin anan yok mu gavatın sümük dölü diyecektim.Demedim.
Hemen kapıdaki güvenliğe söyledim durumu.İllede amirini istiyorum dedim.Bu arada ben sigara içeceğim diye benim aygırı alışveriş merkezinin içine salmıştım.
Herifim geldi.Ne oldu da ne oldu dedi. Ben sevmem okuyucu işime başkasının karışmasını.Karışmamayı da öğrendim.Mesela bugün direksiyonu üstümüze kıran bir dallamanın üstüne yürüyen kocama dur demedim.Çünkü o onun işidi.En fazla bir iki tokat sallar bir iki de yer diye düşünmeyi öğrendim.Neyse...

Söylemek zoruda kaldım beyoğlu aygırcığıma.Böyle böyle diye.
Erkek sonuçta.Gidip bir dövelim de oldu amına koduğumun puştu da.Haklıydı.Sonuçta karısına laf atılmış yani...

Baş amire söyledim  işin özü.Adam 5 vakit namaz kılıyormuş.Boşa yatıp kalkıyor pezevenk.İşte ben bunar yüzünden deist oldum.Yarın koordinatörünü çağıracak.Beni de davet ettiler ve gerekirse adam işinden olacak.
Önceden olsa acırdım.
Sanırım artık duygusuzum.Siktirsin gitsin pezevenk.Ekmek yediği kaba sıçmadan önce düşünseydi.

Böyle bugünün zırvası....

2 gün öncekini söyleyeyim.Yada 3.Neyse...Bu olayın adı Sadık Heyelanı olsun.
Ben iş başvuruarına başladım okuyucu.Cv m iyidir benim.Hani taşşaklıyımdır ayıptır söylemesi.Neyse.Sağlam saydığım firmalara başvurduğumdan dönüşleri kabul ediyorum.biri aradı.Hadi gidem yaw oldum.

Bir yemek firmasının kurumsal satış danışmanı olarak idecektim ki.Ulan buranın girişi o firmanın pastanesi.3. kata çıkın dediler sırıtarak yanlış geldim dediğimde.Keşke yanlış yer olsadı.O dakika anladım nasıl yanlışların arasındayım.Neyseeee...

Yukarı bir çıktım ki abowwww.Mankenlik ajansına düşmüşüm.Bekleyen 10-15 kız var!!!Nasıl yani dedim bıyık altından.Geri mi dönsem diye düşündüm.Sonra lan onca ttol geldin kaşar.gir de şu patronu gör dedim.Seni nasılsa kabul edecekler,sen kabul etme.
Geçtim kızların yanına oturdum.Başladım kendimizle dalga geçmeye.Nasıl kızlar dedim karnıyarık sever misiniz.Ooooh sabahın onunda koklara gel.İş ciddiyeti bu olsa gerek. Hepinizi 10 da mı  çağır mışlar dedim.Her biri inek gibi kafa salladı.Vay be amma işsiz güçsüz bulmuşlar bizi dedim.Kimi kızardı.Kimi parmaklarıyla oynadı.Kimi gülümsedi utanarak.Herpimizin ortak noktası ise lanet ediyor oluşu idi içinde bulunulan duruma.

Bari boşa gelmeyelim duygusuyla başladım milleti güldürmeye.Basıl kopuyorum ama nasıl.Örgütledim bir de milleti.Beğenmeyin patronu.Bakışları şöyle yapın falan diye.Utanmasan nah yapın diyeceğim.Hani cidden ben de o pozisyondayım.

Sonra içerden kız gelip beni aldı,iblisin başı sensin hesabı.Haspam bana soru soruyor bir taraftan hayran hayran bakıyor.Ayyy dövmenin anlamı ne,ayy saç rengine bayıldım,sen pek bir espri tüelsin ama Sadık beye yapma!falan...Kız böyle çıtı pıtılaştıkca sinirim azaldı.Lan dedim bu garibanda bu karnıyarık kokusundan ekmek yiyor ne yapsın.

Elindeki ajandaya benle ilgili notları aldı.Evli bir çocuğu var yaşı bu bu bölüm filan diye.Hadi dedi Saddık emminin yanına.Tam kapıdan girecekim ki
-Dur Sadık bey toka yapmaz dedi.
Biz hangi ara bu kadar yozlaştık ya? Sen kimsin oğluuuuuumm saddıkkk. Bendeki o esprili bakıştan eser kalmadı.Hani adamla ciddi taşak geçip gidecektim ama bu lafın üstüne sikerim lan dedim.adama sesini bile duyurma.

Kız açtı ajandayı saydırdı bendeki bilgileri.Adam kendine 5 beden ceket giymiş.Karşısında televizyon.Kızın  yüzüne bile bakmıyor.Baktım adam bana da bakmıyor ,bende döndüm tv ye.Kız ben hakkında sayıyor da sayıyor.O sırada bir arabanın tıra çarpış kazasına öyle yoğunlaşmışım ki adam bana
-Aktif araç kullanıyor musun dedi
Ağzımın açık olduğunu o dakika farkettim.He dedim geçtim.Olumlu olursa biz sizi arayacağız diye Tubacıma eğilip ''zahmet etme bebeğem''dedim.Kız suratıma bakıp ''neden ki''dedi.

Yaw adam kendini çoban hissediyor bizi de öküz sayıyor.Görmelisin yani afrayı tafrayı.Çalışsan ne olaaaaa çalışmasan ne ola bu herifle.3 kuruş para kazancam diye duruşumumu satıcam.
Adam gelmiş 55 yaşına.Hala 10 dakikada 15 kişiyle görüşme yapamayacağıı kavrayamamış.Ben böyle iş zekasına sokim.

Öpüklerim.