5 Aralık 2014 Cuma

32 comments

Mim o mim! Ben hazırladım o yüzden adı Plaza soyadı Kaşarı mimi ;)

Selam ilizyon yapmak isterken kafasını bedeninden ayırmaktan korktuğum için  seyircilere rezil olduğum okuyucu

Eminim özledin cicim ;)

1)Türkiye içinde bir yarışmaya katılman zorunlu olsa hangi yarışmaya katılırdın?

Ben bilmem eşim bilire katılırdım ben.Ve benim herifin ne kadar beceriksiz olduğunu görüp katıla katıla eğlenirdim. İdda ettiği bir şeyler olduğunda yapamadığımdaki sinir krizlerini görüp tüm insanlara ''aha ben de böyle bir kadınım''der kendimle taşak geçerdim. Aasd fikri bile eğlendirdi.

2)Dünya kütüphanesindesin ve sadece bir tane okuma hakkın var.Sonra tüm kütüphane yanacak ve başka kitaplara ulaşman 5 yılı bulacak.Hangi kitabı kurtarırsın?

Siktir et i kurtarırım ben. Ruhuma ve dilime en iyi gelen kitap bu. Düşünsene
-Hangi kitabı kurtardın Plaza
-Amannnn siktiret
-!!!!!
-Valla bak

Şaka bir yana mükemmel bir kitaptır ve önerimdir!

3)Büyük ikramiye sana çıktı.Ne yaptın seeeeeeeeeeen!?

Ben direk koruma aile oldum ve 3 çocuk aldım.Bağış mağış yapmam hiç bir kuruma cimriyim ben cimri! En büyük yatırımın insana olduğunu düşünürüm.O çocukları da iyi bireyler olsun diye aldım zaten. Belki içlerinden biri Einstein ın 20 yy versiyonudur ve harcanacaktır imkansızlıklarla.Falan filan.Gelelim sana!

4)Sevgiline yaptığın en büyük jest nedir peki ya annene olan en büyük jest!?

Ayyy ne kekoyum ya ben.Bir sevgilimin doğum gününde sokağa mumlarla adını yazmıştım gece yarısı karda! Götüm donmuştu götüm.Annem mi ?! Şu anda trip atıyor sen nasıl unutursun Plaza doğum günümü.Nerede kaldı benim ince ruhlu kızım diye.... Anneme yaptığım en iyi doğum günü hediyesi ise babam ve oğluma götürmekti :( Ayy ne kötü bir evlat olduğumu bu satırlarda anladım yaaaa.Elin oğlu için götünü dondur ,seni doğurup emek verene bir sinema bileti kadar değer ver pöfffffffft.

5)Var say ki cennettesin.Cennettinde ne var.3 şey söyle olduğu kesin olan.

Benim cennetimde küçük periler,tavuz kuşları ve şelale var mesela :) Ne kadar da salağım de mi.Hiç 30 yaşındaki bir karının cennetine benziyor mu bu be ?

6)Sence en kötü hastalık ne?Ne olmaktan korkarsın!!!!

Malig melenom. Bir kanser türü ve çaresi yok.Vücuttaki bir ben ile kendini gösterebiliyor.Kaşındırarak,süründürerek,hafızanı alarak seni öldürüyor :(

7)Aşkın en temel hissettirdiğği ne??

Aşkın bendeki yan etkisi bol hayal kurdurması.Bokum gibi hayaller....Allahtan artık evliyimde hayal gücümü farklı yerlerde kullanıyorum :)

Evvet okuyucu.Okudukların benim kendimi buluş şeylerimden bir şeyler.Şimdi seni bulalım,azcık göt gerektiriyor ama...Olsun hadi bakam.

+CEREN DEREN
+Dördüncü Tekil Şahıs
+GRİ K.
+Nermin Güngör
+Nihal Baysal Koçer
+Kübra Z.
+Muptezel
+Uzun Lafın Kısası
+O da Var Buddha
+Pontinin Takıları
+cam misket
+Miss Tiffany
+Lady Witch


Şimdilik benden bu kadar.Daha da mimlerdim ama çevreler ortak olunca acıdım yazık belki sizlerde birilerini mimlersiniz hepsini yapmayayım dedim!Öpükleriiiiiiiiiiiiiiiiiim <3