28 Ağustos 2014 Perşembe

60 comments

Telefon sapığım

Selam ayakkabımın içine kaçıp rahatsız eden taş olup,bir küfürle çıkarıp ,atmayıp sakladığım okuyucum
Özledin değil mi?

Sabahın körü denecek vakitte çalan telefonları siklemem.Pk nın adetidir bu ve beni seven,sevmeyen,sevipte siklemeyen herkes bilir. İdille uyurken çalan telefonu sessize alıp uyumaya devam edişim bundandı.
Uyandıktan sonra bilmediğim bir numara olduğundan arayıp aramamak arasında git geller yaşıyordum ki ,elimdeki telefon aynı numara tarafından ötmeye başladı.
Açtım.

-Merhaba
PK:Buyrun kimsiniz
-Ben Sezer
PK:Ne istiyorsunuz,neden aradınız
((Adamın sesinden yavşaklık bu kadar mı akar okuyucu.Sesi duyman lazım ya,yazacağım hiç bir kelime bu ses tonunun larşılığına gelmeyecek hani,o derece.
-Adınızı öğrenmek istiyorum
PK:Fatma
((Elbette adım Fatma değil.Küçük Sezercik filminde kirli paslı dilenci kızın adı fatmaydı ya hani.Erol taştan kaçıyorlardı.Hatta bir de bebekleri vardı,mağarada yaşıyorlardı filan....Hah o Fatma işte!))
-Ne kadar da güzel bir isminiz var
((Ağız dolusu bir kahkaha fırlatıldı bu dakika yavşak telefon sapığına.yollu gibi gösterdiğine eminim ama ne yapayım,sık sık kendini,nereye kadar?))
PK:Buyrun ne istiyorsunuz
-Azıcık muhabbet etsek olmaz mı ,ses tonunuzdan çok etkilendim de
((Dişi sinek vızıldasa gene etkilenecek abaza.))
PK:Beyfendi kapatmak zorundayım.Yıl olmuş 2014 ve siz hala böyle sapıklıklardan medet umuyorsunuz,vay halinize.Kariyerinizde başarılar ama bu yalış kapı .lütfen bir daha rahatsız etmeyin.

Bir şeyler diyordu ama kapadım ve ne dediğini de anlamadım.

2 saat sonra tekrar çalan telefona bir hırsla baktığımda köpek sesine benzeyen bir nefes sesi.Daha doğrusu nefes nefese kalma sesi. Adam sesimi düşünüp düşünüp osbir çekmiş olabilir mi?Bana göre olmaz ,olmamalı ama...Lanet olsun.Alo deyince bile adamı tatmin eden bir PLaza Kaşarınız var.

PK:Oha oha çüşşşşşşşş,ayıııı.Ananın suratına gel sen emi ,
((Bir den nefes kesilerek))
-anamı ne karıştırıyon orospu
PK:Doğru anan az gelir ,sülaleni karıştırmak lazım küçük Sezercik.
-Lan kadın.Sesinden etkilendik,onunla yetindik.Daha ne istiyon!!?
PK:Allahtan başka ne istenir ki kıl dönmesi. Orospu çocuğusun ama belki biraz beyni olan bir orospu çocuğusundur aç kulağını dinle. Telefon tanıdıklarla iletişim için kullanılan bir cihaz.Birilerini düşürmek istiyorsan-ki bu çok zor- git chat kanallarına takıl.
-Çet ne ki be
PK:Ananın amı.İnterneti de bilmiyorsun değil mi
-Sen her şeyi biliyorsun ,orospu
PK:En azından bilen orospuyum. Bir daha ararsan telefon numaranı kocama veririm,bilgin olsun.
-Neyy senin kocan mı var,vallahi bilmiyordum.Pardon bacım
PK:Göte gel.Koca lafını duyunca erkeklik falan kalmadı.Bir daha ararsan yemin ediyorum veririm telefon numaranı.O da adresini bulup seni mıhlar.Zaten yeni hapisten çıktı yolda ters bakan adamı öldürmekten(Yalan olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım))
-Oyyyyy Allah benim o belamı versin ki bir daha senin numaranı yanlışlıkla bilem aramam.Gözünü seveyim bacım.Bak beim de 4 çocuğum var adım da Hasan.Beni düşünmüyorsan çocuklarımı düşün.
PK:Tamam ,çocuklarının hatrı için.
-Allah senden razı olsun bacım.Kal selametle.
PK: Hiç bir şey söylemeden kapadım.

Yıl olmuş 2014...
Telefon sapığına düşersen....
İşte sana hazin bir son...
Saygılar Plaza dan  :)