13 Ağustos 2014 Çarşamba

Bir kızla öpüşmek...(ilk ve son lezbiyen ilişkim)

Selam ipimle kuyuya inipte ıslanmadan çıkarmaya çalıştığım okuyucu
Özlemedin bilirim

Sana çok ama çok farklı bir deneyimimi paylaşacağım.Bir lezbiyen deneyimi.Yani oluyor muyum bir baktım işte.Ama o kadar kısa değil .Tam anlatmalık ;)Bilirsin ben içinde parası olmayan akbil zekalıyım.Bu deneyimi hatırlatan blogger arkadaşlarıma teşekkür edeceğim ama isim veremem.Neden?
Çünkü çok blog gezdim,okudum(ortalama 3 saattir) ve ben çok zekiyim,bilirsin.
Zekam darvin teorisindeki maymundan insana dönüşümünün ortalarında bir yerde.Yarı maymun yarı insan olmayada şükrederek ((lafı gene bağdattan getirdim)) deneyimime geçelim.

Üniversite 2 de filan benim çok ama çok sevdiğim bir arkadaşımın arkadaşı ile tanıştım.Adı Havva.Havva kısacık saçlı(çok değişik modeller yapabiliyordu)),kaşında ve dudak kenarında muhteşem küpeleri olan (sakın bana piercing deme ,ben gavur muyum ondan diyim) ,muhteşem renkli giyinen bir hatun.Okuduğu bölümü hatırlayamıyorum valla ama iki yıllık bir bölüm bitirdiğine eminim.Neyse...

Havva bana çok farklı sarılıyordu filan.Ben oldum olası insanlara cik cik biriyim zaten.kimin kucağına oturduğum nereden kalktığım belli olmaz.Hani cidden insanları içime sokasım gelir.Severim ya,neyse.
Havva bana büyük sarılınca ben ona daha büyük sarıldım.O sıktıkca ben de sıktım filan.Mmmh bir dönem böyle sıkıştık kucaklamalarla.

Kızlar tuvaletinde göğüslerimi avuçlayıp ''çok seksi duruyorlardı,dayanamadım''dediğinde gayet kızsal bir şey sanarak ''o zaman bir daha mıncıkla''dedim.O da bunu yaptı asd.
Onunla çok ama çok iyi anlaşıyorduk.Hemen her şey yapabilen bir kızdı o.Harbi kızdı.Dürüst,sevimli,filmlerden anlayan ne bileyim işte...Arkasına süper süper şeyler yazılır.

Bir gün okuldan çıkıp kafam önümde hızla ev yolunu tutarken küt diye Havvayla çarpıştım.Bana doğru geleceğini biliyordum ama eve bekliyordum.Hatta onun için koştur koştur gidiyordum.''Gel gidelim''diyerek elinden tuttum ve eve gittik.

İçeriye girer girmez ev arkadaşımın sevgilisiyle sesleri geldi.Gülümseyip sessiz ol işareti yaparken şşşşt diye ''parmağımı tuttu ve beni öpmeye başladı.
Neye uğradığımı şaşırdım.Hani onu lezbiyen olma ihtimali zerre kadar aklımdan geçmemişti.Hadi benim aklımdan geçmedi,o neden bunca zaman söylemedi?
Hoo ho hooooww diyerek dur ,yavaşla diye işaret yapıp odama götürdüm Havvayı.Kikirdeyerek ''lezbiyensen neden söylemiyorsun mal mısın kızım''dedim.
''Asıl sen mal mıısn memelerini sıktım şehvetle be''dedi.
Sanki benim cicikleri erkeklerden başka ellemeye çalışan kızlar oldu.O kadar güzelim ki hı hıııı.O kadar yani asdf.Yok bee bir Havva,o da kör zamanına gelmiştir yani.Neyse.

''Lezbiyenler demi meme sıkıyor''
''Vay mq fena cahilsin sen''
''Ben lezbiyen olabilir miyim''
''Öp bakim beni''
Cidden Havvayla dakikalarca öpüştüm!!!
Bir ihtimal var mı diye baktık.Yok yani olsaydı hiiiiiiç kaçacak gibi değil Havva!Değerlendireyim ya içimde lezbiyenin parçacığı varsa dedim.
Çıkmadı bir şey.
Gözümü açtım,baktım havvayla öpüşüyorum.Amannn dedim Ruslar komşularını bile dudaktan öpüyor ne var ki.
Öyle bir histi işte lezbiyen olmadan lezbiyenle öpüşmek.
Havva ise ''Bir daha hetero ile öpüşmem be.Öf!Gider duvar yalarım daha iyi''dedi.
Havvayla hala görüşüyorum,o benim Havva görünümlü Haydarım asdf :))
Çıktığı kızları görsen,dibin düşer valla.
Zaten tanıdığım tek lezbiyen o (:

Ha tabi bir de çok ama çok sevdiğim Tarkan bir de Ktog var aşklarım.Tarkana küsüm şu sıralar ben.Öküz beni doğumdan sonra arayıp sormadı.Ktog ise yoğun moğun ama onunla da derinden bir aşk yaşamıyo değiliz.Gay olmasa ya da bir y....m olsa kesin bana verirdi asdf .

Ya ben bu yazıyı neden yazdım biliyor musun?

İçimden geldi,bir sebep mi olması lazım ,pardon!
burası benim alanım.
Öpüklerim.

39 yorum:

  1. Arkadaşım Danimarka'da erasmus yaptıktan sonra Danimarka'da herkes evlenmeden önce hemcinsiyle öpüşüyor, bir şeyler yaşıyor. Eğer lezbiyense ve gayse evlenmiyorlar dedi. Kendilerini deniyorlar dedi. Şaşırmıştım. Benim de lez olduğunu bilmediğim biri ile arkadaşlığım oldu ama deneme aşamasına geçmedim, çok net olmadığımı biliyordum. :) Değişik bir deneyim olmuş Plaza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen şekercim,değişiklik iyidir ve bence danimarkalıların yaptığı süper bir şey.İnsan kendini keşfetmeden evlenmemeli.
      Kendini keşfedemediği,toplum baskısına yenik düşüp zorlayarak kızlarla çıkan gay arkadaşlarım vr :(
      Ruhsal açıdan zorlama olduğu için çöküntü (:

      Sil
    2. slm ben ist Batuhan 05318801471zevk fantazi ve heyecan seven reel sex ile gerçek mutlulugu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli mutsuz bayanlar kapali dullar arayabilir her türlü fanteziye varım Watsap carı sms

      Sil
    3. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZLIĞİ MUTSUZLUĞU HAK ETMEYEN BAYAN VARDIR .)( EYER BENDE İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN CESARETLİ BAYAN VARSA GELSİN MUTLU OLSUN ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM SADECE CİDDİ BAYANLAR ( GÜVEN VE GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE SEVGİ İLGİSİ OLMAYAN SİZE DEĞER VERMEYEN SİZİ BİR MAL GİBİ GÖREN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASI OLAN İLGİYİ SEVGİYİ AİLESİNDEN AKRABASINDAN ÇEVRESİNDEN GÖRMEYEN BAYANLAR ) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM


      

      Sil
    4. Ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
      mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
      yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008

      Sil
  2. ben olurum lezbiyen, sıkıntı yok.
    nereye başvuruyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hacı bende düşünmedim değil valla :D

      Sil
    2. öyle bir anlattı ki,
      düşünmemek elde değil :)

      Sil
    3. ehehe. plaza efsanevi anlatmış gerçekten :)

      Sil
    4. <3 yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

      Sil
  3. çok mantıklı bir işe girişmişsin :) yalnız hakkaten memelerini sıkmış yani ehehehe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. >) Mantık demenden belli yeni tanıştığımız.Sevdim seni Tifany,beni akllı bulan insanları seviyom çok opmadıklarından asdf

      Sil
  4. Yıkıldım gülerken topla beni lütfen :)
    Deneyim tecrübe şart tabi özü bulmak için :))
    Ah Plaza ah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. <3 kendimi aradım .Severim aramaları ben lol..

      Sil
  5. Bundan bi on sene önce filan , sanırım lise ikideydim. bi arkadaş geldi , olum dedi iki lezbiyen düşürdüm dedi sabah akşam sikiyorum. gel bi gün sizi götürek. elimiz ayağmız nasıl titredi. tabi o zaman tek fantazimiz ara sıra sağ değil de sol elimizi kullanmak osbir çekerken. yeni yeni milli olmuşuz bi özgüven tabi. ulan ne bilelim biz lezbiyenler sadece kendilerine güzel :d ne bilelim bizim davar bizi zikiyor. lise zamanımdan kalan tek içime oturan anım bu :D öyle heves etmiş öyle heves etmiştim ki o zamanlar dansmovies diye takıldığım bi porno sitesi vardı , gidip evde bir hafta lezbiyenlerin sevişmesini izlemiştim :d
    hey gidi hey anılarım depresti :pp
    du bide senin gibi güleyim asdasd :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ulan asdasdasdd :D
      takıldığım site halâ biliçaltımda ya la
      :))))

      Sil
    2. öss de aldığın puanı sorsam hatırlar mısın lol!

      Sil
  6. Gayim diye demiyorum ama lezbiyenler çok tatlış insanlar :D tiffany'nin dediği gibi mantıklı bir işe girişmişsin dasdasdhj sonuç alamasanda bir deneyimdir en nihayetinde :D ama memelerini sıkmandan anlamamış olman biraz garip ben hetero bir kız olsam başka bir kız çok seksi duruyorlardı deyip memelerimi sıksa hopp çüşş yavaaaşş noluyoz lan derdim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke o kadar zeki olsam :/ polyanna sikmiş beni Bayım ;)

      Sil
  7. Güme gidiyormuşsun :D fazla deneyim göz çıkarmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gitmedim be.Güm bana geldi.Gümeyemedik püfft :/

      Sil
  8. Lezbiyenleri çok seviyorum ya. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ttalı oluyorlar-mış.Gerçi bir Havva var tanıdığım ama ..

      Sil
  9. Hahahahaha çok farklı bi deneyim :D

    YanıtlaSil
  10. istanbulda çok yaygın yaw lezzoluk :)

    YanıtlaSil
  11. ya senin blogdaki yorumları hmailden izleyemiyom yaa. ama şunu çözseneeee yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çözebilsem 5 dakka bekleyemem ama !!! Bursada daha yaygın . Lezzo ne be asdf.

      Sil
  12. Ay resmen mantıklı bence de yani Tiffany'e katılıyorum..
    Ha bana sorarsan bir hetero kız ile ilişki yaşamak ister misin ? Buna en gey halimle "Hayıııpğr yahhni" derim ha yaşadım mı zamanında internetten bir aylık internet üzerinden bir,ilişkim vardı asdf:D
    Bu kadar yani gerçek erkekimi bekliyorum beni alkp dağlara taşlara ay neyse tövbe tövbe niyeti bozdum
    Ve bu arada bloğunu yeni keşfettim çok şeker duruyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bebeim.Her daim beklerim ;)))

      Sil
    2. Bence sağlam hatun. Hemde yeşil ojeli :P

      Sil
  13. Erkekle olması ayrı da.
    Hatunla nasıl ya.
    Tadı falan aynı mı.
    Ne merak uyandırıyorsun ?? bak bu teşviktir.
    Yapma rica edicim :P

    YanıtlaSil
  14. Bence herkes denemeli. Kimliğini bulmak, kendini sorgulamak için.
    Valla şanslıymışsın.
    Havva, Adem mi Havva mı aradığını netleştirmiş helal olsun :D

    YanıtlaSil
  15. Yanıtlar
    1. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZLIĞİ MUTSUZLUĞU HAK ETMEYEN BAYAN VARDIR .)( EYER BENDE İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN CESARETLİ BAYAN VARSA GELSİN MUTLU OLSUN ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM SADECE CİDDİ BAYANLAR ( GÜVEN VE GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE SEVGİ İLGİSİ OLMAYAN SİZE DEĞER VERMEYEN SİZİ BİR MAL GİBİ GÖREN SADECE KENDİNİ DÜŞÜNEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASI OLAN İLGİYİ SEVGİYİ AİLESİNDEN AKRABASINDAN ÇEVRESİNDEN GÖRMEYEN BAYANLAR ) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM


      

      Sil
  16. Sundugumuz içeriklerle dogrudan bir ilgimiz bulunmamaktadır !! sitemizi takip eden kullanıcılarımız tarafından gönderilen videolar ve internetten alınan turk adult videolardır...Daha önce hiç izlemediginiz turk amator ifsa videolarını sitemizde bulabilirsiniz.


    kocamdan önce sikiyor beni =====> pornoturk


    kaynim götümü elledi =====> turkishseks


    Üniversiteli sikicisiyle CD Leydi... =====> yerli porno

    Abi kiz bakireymis simdi hapi yuttuk =====> porno indir




    Sitemiz ifsa turk videolari vermeye devam ediyor > sakirabi.com


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> periscope ifsa



    Benim kizligim bozulabilir diye oglana götten veren türk kizi


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> periscope pornolar



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> 19 yas kizlarla seks



    >>>>>> Güncel turk sex videolari hepsi gerçek >>>>>>>


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com









    Turkish amateur porno > > > http://sakirabi.com


    Yerli amator adult videolari paylasan sitemiz > > sakirabi.com

    YanıtlaSil
  17. Ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
    mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
    yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008













    Ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
    mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
    yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008



















    Ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
    mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
    yanlız bayanlar cagrıya cevap yok 05064942008


    YanıtlaSil