24 Haziran 2014 Salı

9 comments

Evlilik hayatı ve ben...

Sanırım bekarlık günlerimi özlüyorum.Ne sanması be,mumla arıyorum mumla.Çok ama çok kötü hissediyorum kendimi bu aralar.İşe yaramaz,salak,sıradan,rutin,aptal,monoton.Hayatımın götten evreleri oldu elbette şu anki hislerimle eş ama hiç bu kadar sorumluluk ağıyla yüklü değildim.

Çük ama çok tatlı bir bebeğim var evet.Annelik mükemmel bir duygu hay hay.Peki ben ne yapacağım vücudumdaki değişiklikleri?Her hün aynaya bakıyorum abartısız.acaba memelerim göbeğime kadar inecek mi,acaba nerelerim çatlamış,amann bu kılıkla kaşlarını alsan ne olur...Utanmasam aynaya tükürüp ucuz fahişelere dönmüşsün,seninle arkadaş olamam gibi şizofrenik bir tavır takınacağım.Çünkü yüzüne tükürecek kimsem kalmadı :(

Evlenince insanın her şeyi kökten değişiyormuş be.kimse bana evliliği böyle anlatmamıştı.Mesela arkadaşlarım...
Artık onlar yoklar çünkü ben evlendim ve bekar arkadaşlarımın hepsi benden uzaklaştı.Uzaklaşmayanlardan da ben uzaklaştım,bekarken bir hayatım yokmuşcasına bir silgiyle tüm tahtamı temizledim.Eskiden telefonum en kötü saatte bir çalardı.kimi alışverişe davet ederdi,kimi sergi gezelim derdi hiç olmadı bir barda bir şeyler içmeye davet edilirdim. Şimdi mi?

Telefonumu en fazla 3 kişi arayabilir. Annem,beyoğlu aygırı ve Zahide(Okuldaki ev arkadaşım o da evli ve çocuklu :) Hal böyle olunca o telefona bakasım bile gelmiyor ya.Hiç bir atraksyon yok ki telefonun ucunda.Dedikodu yok,yeni bir gelişme yok,davet yok,heyecan yok.
yok yok yok...

Facebook kavga edilmesin diye ya da geçmişten birileri karşımıza çıkmasın diye kapatıldı.Twiter desen var ama yok gibi bir şey...Telefon hattını değiştireli çok oldu.Ya geçmişi kökten kazıyorsun bir erkek uğruna.bunu benim gibi biri yaptıysa (deli) her insan yapar.

sosyalleşemiyor musun ki dert yanıyorsun Plaza Kaşarı ? İstediğim gibi sosyalleşerim elbet sorun yokta.O telefon çaldıında kocam gözümün içine bakıp kim arıyor demeyecek mi? Ne zaman nerede tanıştın,kim tanıştırdı bla bla bla...Hesap veriyorum anlayacağın :( Üstelik hayatımda anama babama bile hesap vermedim lan ben.

Annem hep derdi.Koca eline düşte gör kızım diye. Götümle gülerdim,kocayı hizaya getiririm heyt diye. Şimdi hizada bir ben varım.Çünkü bir bebek yaptım ve babasız büyümesini istemem.Çünkü evliliklerin hepsi böyleymiş.Çünkü ben kadınım.Çünkü ben....
Bırak ya ağlıyorum.


2 comments

Orucu bozan şeyler

Ramazan herkes için apayrı hisler uyandırır benim için eğlence kaynağı oluyor.O ne demek Plaza Kaşarı ,sen insanlar açken dalga mı geçiyorsun Allah
aşkına dersen

Evet

İnanca saygısızlığımdan değil yahu,yanlış anladın sen beni.İnanç için bir şeyler yaparken insanların attığı taklalar...Kadını gözümle yesem orucum bozulur mu?
Örnekleyeyim bak ;
Rujumu yerserm orucum bozulur mu?
Saçıma fön çektirdiğimde çıkan dumanı yutsam
Yağan yağmurda ağzımı ayırırsam ,içine su kaçarsa ve yutsam
Kocamdan laf yesem
Annem lafı tıksa ağzıma
Kadını gözümle yesem ?


Bir de bunun medya boyutu var ki beni benden alır...
Sucuk reklamı çıkar. Herkes sus pus olup deprem şiddeti öğrenirmişcesine o reklamda bir kez yutkunur
Lık/Bu bir ritüeldir.
Utanılmasa ekrana ekmek banıp yenilecek,ama...
Neyse...

Bir de bu ramazanın modası,bilen bilmeyene duyura:
=>Ramazan vakti çok uzun canım,kazaya bırakıp kışın en kısa zamanlarında tutulması daha mantıklı!

Evet bu modanın ikonlarda ramazandaki açlık saatini mantığa dayandıracak kadar zeki bir yaklaşım içindeler.
Einstein onların zamanında yaşasa tasını tarağını toplar,ampulü filanda da bulmaz.Meydanı onlara bırakır eminim.

Satır aralığında beyninle sevişe yazdın. Hadi hadi müsaade senin ,gidebilirsin ;)