18 Şubat 2015 Çarşamba

Gözyaşı sağması

Selam hayal kırıklıklarımı saklamak için yazmamayı düşündüğüm eşsiz insanlar...                               Bekledim yazmak için . Iyi bir şeyler olsun istiyorum hayatımda . Goy goy karı olmak istiyorum . Çünkü ben buna yakışıyorum ya da kendimi buna yakıştırıyorum. Evet okuyucu , bir işe girdim . Hesapta kurumsal . Kurumsallaşman sıkim :) Giriş kurumsal gelişme yüzeysel sonuç piç güvesinden hallice. En azından evden kendimi dışarı attım diye bir gâvur avuntusuyla devam ediyorum.                  Evlilikte bir Kurumdu değil mi ? En iyisi ben bütün kurumlara sokim... Evlilik aşkı öldürür mü ? Sanırım evet ... Adamlar bu benim malım gözüyle bakıyor ve haklılar . Evlendim neticede , sen var ya malın dik alasısın . Evlen diyen herkese düşman ol okuyucu . Annende olsa , o senin dostun değildir .O kadar...

Hani bir alışveriş merkezinde kırmızı saçlarından tutulup çekilen birini görürsen bu PK de. Kocama sevgim ölüyor. Daha ne kadar yaşatmak için tırmalarım bilmiyorum.
Bugün bir sosyal deney izledim ve ağladım.Asansörde karısına kızan adam şiddet uyguluyor ve 66 kişi kaçıyor. Nasıl insansınız lan siz?Çok mu normal adamın yaptığı? Adamlık mı lan  yapılan ya da karılık mı sus pus olan??

O alışveriş merkezindeki saçımın çekilme olayı var ya öyle utançları gün yüzüne çıkardı ki.Lan dedim Plaza sen 4 yıl insanları tanımak için üniversite kapılarında dirsek çürüttün.Lan dedim Plaza kendini geliştirmek için onca kitap yuttun onca seyir eyledin  onca şey öğrendin.Sen bunu mu hak ettin?Anan seni bunun için mi doğurdu kızım.O seni gözünden sakınırken elin adamı gavur kılı yolar gibi yoluyor seni....

Adaletine soktuğumun dünyası.....

Ben acı çekiyorum okuyucu.Ciddi şekilde bir acı bu.Defalarca şans veripte hayal kırıklığı yaşadığım adamın hayatnda verdiğim şansla varım hala. Vurdu olmadı.Kırdı olmadı.Beynimi sömürdü,doymadı.Bir gram acıma çare olmadı.Durmadan sen bu durumdan acı çekeceksen yapmayacağım dediği şeyler yerinde kalmadı.Ailemi saymadı.Değerlerimi sevmedi.Sadece beni sevdiğini idda etti.Ve inancım kalmadı.

Ruhum sancılı okuyucu....Hem de öyle böyle değil.İçim dışarıdan daha soğuk.seni de ısıtamam kendime de yetemem.

Sana yazmıyorsam kendime gelme savaşımdan.Bunu bil.Kal sağlıcakla...Ben kendimden gittim diye sende gidersen hiç gelmedin sayarım...

43 yorum:

  1. Ah plaza'm .
    Senin bu kadar kötü olduğunu olabileceğini hiç dusunmedik.
    Fiziksel acı çekmek daha hafif kalır yanında.
    Ama değer yoksa ortada yapabilecek pek birşey kalmıyor ki.
    Sana git ayrıl o heriften diyemem.
    buna hakkım yok ama uzaklaş biraz özel alanını büyüt.
    Sen iyi yada kötü olsan da her zaman hee şekilde yanindaym.
    Ta n imiyorm seni belki ama bu n kadari da yeter be plaza'm üzülmene katlanamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen sadece buradaki insanlığa inananıyorum ,biliyor musun. Buradakiler bana çok çok samimi geliyor çünkü okurken dinlemiş gibi zaman harcıyorlar.emin ol samimiyetine inanıyorum .Emin ol seni tanıyorum ve sence tanınıyorum.

      Sil
    2. Diyecek bir şeyler bulamadığım oluyor Plaza'm sana.
      Değerli hisset kendini her zaman.
      Biz olsak da olmasak da öylesin.
      Kötüyü iyi etmek gibi bir yeteneğim olsa inan senin çevrende kullanırdım.
      Özlüyorum o hatunu.
      Diyorum, hayat bu her zaman bir olmayacak.
      Gene de bütün iyi dileklerimi her zaman sana yolluyorum bilesin.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. böyle devam ederse başka bir şey görünmüyor ufukta. Sadece onu seviyorum hala...Çürütüyor sevgimi benle birlikte ,kıymet vermiyor ve kıyametimi yaratıyor ama bir bebek varsa ve çirkinde olsa bir ilişkinin varlığı varsa son nefesinde ciğerden çıkana kadar tutmak istiyor insan işte GO.Biliyorum garibim.Dedim ya ben bendedeğilim.

      Sil
  4. Canım benim, hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun. Henüz evli olmadığımdan evlilik hakkında ahkam kesebilecek bir aklım yok. Sen her şeyin en iyisine layıksın. Umarım şu dakikadan sonra her şey düzelebilecekse düzelir

    YanıtlaSil
  5. Sözün bittiği yer sanırım tam da burası. Acını paylaştığımı bilmen için yorumluyorum yoksa yine okuyup sessizce giderdim. Bu kez sessizce çekilmek gelmedi içimden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikriye....Ne denir.Teşekklrer zaman ayırdığın için.Böyle yazıların kadını değildim ben ama böylede kabul gösterdiğin için saol.

      Sil
  6. muptezelin dediğine katılıyorum ayrıl ya da ayrılmayı biz sana söyleyemeyiz ama uzaklaş biraz kendini dinle, o adama olan sevgin koşulsuz sana yetiyor mu yoksa acı mı veriyor diye. ona göre yine kendin karar ver ne de olsa iyi ya da kötü bu senin hayatın ve biz anca senin yazdıklarınla acılarını ya da mutluluğunu paylaşabiliriz. umarım doğru karar verir mutlu bir şekilde devam edersin hayatına...

    YanıtlaSil
  7. istediğin kadar kavga et, tartış, bağır çağır küfret. Ama işin içine fiziksel şiddet girdiyse bunu kendine yapma Plaza. Hak etmiyorsun kimse hak etmez. İstediğin kadar sev ama dur de. Çünkü kendine saygını kaybettirene kadar devam eder. Çok kızgınım çok. o yüzden boşan demem ama yerinde olsam yapacağım şey bu. Çocuk dersin kolay değil dersin evet haklısın ama can güvenliği be güzelim. hem freud yuttum o çocuğa da yazık derim.
    off ah be güzelim. nasıl yaparım bilmem ama yanındayım. Zor ama sen güçlüsün inatçısın. Yolunu bulursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hissediyorum varlığını ;) Gerekirse fiziksel olarakta gel drim.Saol benim olduğun için..

      Sil
  8. SAÇININ KIZILINI BEĞENMEMİŞTİR BELKİ :/ Bİ KONUŞSANA ADAM AKILLI KARŞINA ALIP ÇÖZÜM ARAYARAK YAPICI OLMAYA ÇALIŞARAK ÇEMKİRMEDEN , SİNİRDEN BURNUNDAN KULAKLARINDAN DUMANLAR ÇIKARTMADAN OLABİLECEK EN OLUMLU PLAZA HALİNLE SORSANA Bİ NEYMİŞ DERDİ NE İSTİYORMUŞ, NE KADAR BÖYLE DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUŞ FİLAN, BELKİ SENDE SENİN GÖREMEDİĞİN BİR PROBLEM VARDIR BELKİ BEBEKTEN SONRA ONU İHMAL ETMİŞSİNDİR VS VS BELKİ DE BAŞKASINA AŞIK OLMUŞTUR SANA İTİRAF EDEMEYİP SUÇLULUK DUYGUSU İLE BÖYLE DAVRANIYORDUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hiç ama hiç adsız yorumlardan hoşlanmıyorum.Lütfen yorum yapma yaa.Burada kimseyi tanımıyorum belki ama herkesi tanıyorum az çok.Yazdığını çizdiğini biliyorum falan filan neyse. Ama adsız yorumlar bana fevkalade yoz ve soğuk geliyor.Üzgünüm.

      Sil
  9. İdil'in varlıgı seni durduruyor, degil mi?..
    Belki yanılıyorumdur ama sen zaten kendi içinde bitirmişsin. Sana saygısı yok ise kendine de yoktur. Konuşmak yerine herkesin içinde seni utanç verici bir duruma sokmasının bence hicbir insani açıklaması yok ama yine de sen bilirsin. Yanındayız her ne karar verirsen :)

    YanıtlaSil
  10. Ah canim Plaza ne diyebilirim ki? Üzücü

    YanıtlaSil
  11. Ah kızılına kurban be Plazam. Öyle samimisin ki, öyle içten. Yemin ederim bunca olaylar da olurken ülkemde. Dayanamıyorum. Sanada üzülüyorum. Sen tuttuğunu koparansın ki inanıyorum, öyle bir derin nefes alacaksın, sadece İdil ve sen. Yürüyüp gideceksiniz enginliklere.. İnanıyorum ve kıyamıyorum, bekliyorum da. Hayatta bir tek ölüme çare yok derler ya. Fiziksel ruhsal her ne olursa olsun, sev yada sevme, kız yada kızma ama sana şiddet uygulayanların beynine sokayım !

    YanıtlaSil
  12. Plazama kıyamam ben. İçimden pek hayırlı şeyler geçmiyor kocan için. Daha çok şiddet içerikli. İdil yaa elini kolunu bağlıyor dimi

    YanıtlaSil
  13. Buraya yazarak bir adım atmışsın bence.Bu şekilde kırılmayı, incinmeyi haketmiyorsun.Buradan ahkam kesemem.Ama gücün, destekçin varsa ve düzeleceğine inanmıyorsan yavrunla yeni bir hayata merhaba demeyi denemelisin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni bir hayat kavramını çözümlemeye çalışıyorum beyb.Bakalım...

      Sil
  14. Plazam , sen ki blog yazarları arasında tanıdığım en cesur , en dik başlı ve en aklına estiğini yapanıın .. Bu sürecin seni bu kadar zorlaması beni şaşırttı ve üzdü .. Bırak ya , herşey oluruna varır .. Sen kalbinin sesini dinle yeter. Nerden biliyorsun ki hayatın alt üst olacaksa bile , hayatının altının, üstünden daha güzel olmayacağını ?

    YanıtlaSil
  15. Bekara karı boşamak kolay derler sen çoğunluğa aldanma önce kendi içini dinle bence plaza.. O saçları çeken eller kırılsın ayrıca o nasıl bişeydir ya.. Kadına şiddete şiddetle karşıyız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence madden ya da maneven şiddet gayet puştca bir eylemdir. :) o kadar.

      Sil
    2. Puştlukmu yapmış oldum bilmeden acaba o_O

      Sil
  16. Plazam nerelerdesiinn

    YanıtlaSil
  17. En iyi kararı yine kendin vereceğine inanıyorumlPlaza ..Hadi bi ses ver :)

    YanıtlaSil
  18. Plazaaaa nereye kayboldun. Sanırım bugün doğum günün ben google+ yalancısıyım. Mutlu yıllar iyi ki doğdun =)

    YanıtlaSil
  19. Mutlu yıllar demeye geldim ama mutsuz olduğunu görünce çok üzüldüm. Uzaktan da ahkam keser gibi şunu yap bunu yap da diyemem. Allah yardımcın olsun. Çalışıyor olmana çok sevindim. En azından ekonomik özgürlüğün var. Kendini güçlü hissettiğin an, akıllı kararlar vereceksindir. Umarım hayatına en kısa zamanda huzur ve mutluluk gelir. Eşine de Allah akıl fikir versin!

    YanıtlaSil
  20. Doğruysa eğer.
    Nice mutlu yıllar olsun asi ruhlu hatuna.
    Öperim.

    YanıtlaSil
  21. Yine ben =) Ne işin var burda yine diyeceksin ama aklıma geldin işte =)

    YanıtlaSil
  22. Yeni gördüm bunları... Kimse bu derece bir sevgisizliği çekmemeli. Bu kadar basit. Ne kadar zor olursa olsun, yapılması gereken yapılmalı. Yanındayım, inan bak.

    YanıtlaSil